220,00 лв. - 480,00 лв.

Офроуд и дегустация на вино

Офроуд приключение “Офроуд и дегустация на вино”

То представлява разходка с продължителност от около 3 часа. Ниско ниво на трудност и акцент на разходката – винена дегустация в малка бутикова изба, сгушена в подножието на Стара планина.

Разходката започва със събиране в базата ни край с. Арбанаси 15 минути преди началния час на Вашата резервация. Попълват се нужните документи, след което се провежда пълен инструктаж относно сигурността по време на движение. Провеждат се тестови обиколки с цел определяне нивото на клиентите, в случай, че те сами управляват машините.

Приключението започва

Първо преминаваме през гр. Велико Търново, за да се насочим към началото на нашия офроуд маршрут към село Ялово. Офроуд маршрутът до село Ялово е с лек характер. Времетраенето на офроуд разходката е с продължителност малко под 1 час, в зависимост от темпото.
С пристигането си в селото се насочваме към винарна “Ялово”, където ще се потопите в магическия свят на виното. Автентичните сортове, чистите техники на производство и занаятчийския подход на бутиковата изба ще ви пренесат в традициите на миналото.

Дегустацията на вино включва: посещение на избата, дискусия за историята на избата, презентация на методи и техники на производство, дегустация на 7 прекрасни вина, както и на домашно приготвени мезета. Дегустацията е с продължителност около 1 час.

След дегустацията се поема обратно към нашата база в с. Арбанаси по нормален път. Общата продължителност на цялото приключение е между 2 часа и 30 минути и 3 часа.

Приключението започва с преминаване през с. Арбанаси и кратко посещение на манастир “Света Богородица” и манастир “Свети Николай чудотворец”. След това продължаваме към офроуд маршрути около с. Арбанаси, които се намират на хълмовете западно от самото село и по-точно около местността “Гарга Баир”. Там посещаваме 1-2 красиви местности, с предвидени кратки почивки на красиви гледки (в зависимост от темпото на разходката). След това поемаме към базата ни в с. Арбанаси.

Разходката дава възможност да се проведе само с нашите джипове, без да е включено самостоятелно шофиране.

Прочети още

Офроуд приключение – “Офроуд и винена дегустация” е тур с продължителност от около 3 часа. В него се провежда около 1 часов офроуд преход и се посещава винарна "Ялово", където се провежда 7-степенна винена дегустация. Разстоянието, което се изминава е около 60км, като около 50% от маршрутът е по офроуд терен.

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Подходящ избор на АТВ под наем за юноши.

125сс АТВ клас юношески е АТВ с полуавтоматични скорости, което предполага смяната на скорости по време на цялата разходка. Смяната на скорости се осъществява без натискането на съединител, а само чрез превключването от една на друга скорост чрез натискането на крачен лостАТВ-то е само със задно предаване, което го прави нископроходимо. Подходящо, за младежи под 18 годишна възраст, с цел въвеждане в първите стъпки в управлението на АТВ по офроуд терени и опознавателни разходки по леки маршрути.

Разполагаме с 4 броя едноместни АТВ 125сс. АТВ-тата са без валидна регистрация, което не позволява управлението им по републиканската пътна мрежа. Също така алтернатива за провеждане на офроуд разходка за младежи или хора без опит в офроуд шофирането би бил БЪГИ клас любителски, поради по-лесното му управление. Нашите БЪГИ-та са с изцяло автоматични скорости и тяхното управление наподобява това на картинг/автомобил, което е по-познато и лесно за по-голямата част от хората.

Капацитетът на машините е до 90кг.

В случай, че сте семейство с юноши, които желаят да навлязат в своите първи стъпки в офроуда, комбинирането на 125сс АТВ клас юношески с други машини по Ваш избор би било подходящо.
В случай, че сте голяма група, която желае провеждането на разходка с по-разнообразен маршрут и по-бързо темпо, комбинирането на 125сс АТВ клас юношески с други машини не би бил подходящ, поради неговото по-бавно темпо, което би забавило Вашата разходка.

Сподели

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Брой участници

Двама души, Четирима души, Шестима души

Маршрут

Дължина на маршрута и % на офроуд терени в маршрута

Разстояние около 60км. Около 50% от целия маршрут преминава по офроуд терени.

Превозно средство

, ,

Продължителност

Степен на екстремност

Шофиране

Капацитет (брой места)

3-местен, 4-местен, 6-местен

Повече за Вашата разходка

Възможност за отмяна/промяна на запазен час има до 24 часа преди началния час на Вашата разходка., Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който Ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина., Преди началото на разходката се попълват нужните документи и се прави инструктаж за безопасност и управление на машините., За всички машини с валидна регистрация се изисква минимум 18 годишна възраст. Нашите машини, които са без регистрация могат да се управляват от лица над 16-годишна възраст, с придружител., По време на разходката може свободно да се редувате да управлявате наетата от Вас машина., За Вашата разходка Ви осигуряваме каски, бонета и очила.

Изтегли инструктаж и детайли

Вижте още оферти

3 часа
от 210лв.

Хотнишки водопад и Преображенски манастир

Екстремност: Средно
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Целодневно
от 430лв.

Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро

Екстремност: Средно
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Полудневно
от 250лв.

Скритите кътчета на Арбанаси

Екстремност: Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
2 часа, 3 часа
от 160лв.

Офроуд акцент около с. Арбанаси

Екстремност: Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne, Офроуд автобус ГАЗ

Категории

Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Допълнителни услуги

избери по МПС

АТВ клас юношески
АТВ клас туристически
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Офроуд джип Daihatsu
Офроуд джип УАЗ
Джип Suzuki Vitara

избери по продължителност

30 минути
1 час
1 час и 30 минути
2 часа
2 часа и 30 минути
3 часа
3 часа и 30 минути
4 часа
Полудневно
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук