260,00 лв. - 600,00 лв.

Пакет офроуд и дегустация на вино

Офроуд приключение “Офроуд и дегустация на вино”

То представлява разходка с продължителност от около 3 часа, с ниско ниво на трудност и акцент на разходката – винена дегустация в малката бутикова изба “Ялово”, сгушена в подножието на Стара планина.

Разходката започва със събиране в базата ни край с. Арбанаси 15 минути преди началния час на Вашата резервация. Попълват се нужните документи, след което се провежда пълен инструктаж относно сигурността по време на движение. Провеждат се тестови обиколки с цел определяне нивото на клиентите, в случай, че те сами управляват машините.

Приключението започва

Първо преминаваме през гр. Велико Търново, за да се насочим към началото на нашия офроуд маршрут към село Ялово. Офроуд маршрутът до село Ялово е с лек характер. Времетраенето на офроуд разходката е с продължителност малко под 1 час, в зависимост от темпото.
С пристигането си в селото се насочваме към винарна “Ялово”, където ще се потопите в магическия свят на виното. Автентичните сортове, чистите техники на производство и занаятчийския подход на бутиковата изба ще ви пренесат в традициите на миналото.

Дегустацията на вино във винарна “Ялово” включва: посещение на избата, дискусия за историята на избата, презентация на методи и техники на производство, дегустация на 7 прекрасни вина, както и на домашно приготвени мезета. Дегустацията е с продължителност около 1 час.

След дегустацията се поема обратно към нашата база в с. Арбанаси по нормален път. Общата продължителност на цялото приключение е между 2 часа и 30 минути и 3 часа.

Разходката дава възможност да се проведе само с нашите джипове, без да е включено самостоятелно шофиране.

Прочети още

Подарете избраната от Вас конфигурация

Смятате ли, че този продукт е идеален за приятел или любим човек? Можете да закупите карта за подарък за този продукт!

Подарете избраната от Вас конфигурация

Офроуд приключение – “Офроуд и винена дегустация” е тур с продължителност от около 3 часа. В него се провежда около 1 часов офроуд преход и се посещава винарна "Ялово", където се провежда 7-степенна винена дегустация. Разстоянието, което се изминава е около 60км, като около 50% от маршрутът е по офроуд терен.

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Брой участници

Двама души, Четирима души, Шестима души

Маршрут

Дължина на маршрута и % на офроуд терени в маршрута

Разстояние около 60км. Около 50% от целия маршрут преминава по офроуд терени.

Избери превозно средство

, ,

Избери продължителност

Степен на екстремност

Избери шофиране

Избери капацитет (брой места)

3-местен, 4-местен, 6-местен

Повече за Вашата разходка

Възможност за отмяна/промяна на запазен час има до 24 часа преди началния час на Вашата разходка., Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който Ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина., Преди началото на разходката се попълват нужните документи и се прави инструктаж за безопасност и управление на машините., За всички машини с валидна регистрация се изисква минимум 18 годишна възраст. Нашите машини, които са без регистрация могат да се управляват от лица над 16-годишна възраст, с придружител., По време на разходката може свободно да се редувате да управлявате наетата от Вас машина., За Вашата разходка Ви осигуряваме каски, бонета и очила.

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Изтегли инструктаж и детайли

Вижте още оферти

1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

2 часа, 3 часа
от 190лв.

Опознай Велико Търново и Арбанаси

Може да изберете сред: Лек автомобил, Отворен джип УАЗ (без покрив)
50лв.

Винена дегустация във Винарна “Ялово”

Категории

Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия
Ергенско парти

избери по МПС

АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Офроуд джип Daihatsu
Офроуд джип УАЗ
Джип Suzuki Vitara

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук