категории

БЪГИ

Общо 8 броя БЪГИ за до 16 души.

Спецификата на БЪГИ-то е, че то е по-лесно за управление от АТВ. Управлението на БЪГИ наподобява това на картинг/автомобил, което е по-познато и лесно за по-голямата част от хората.

Разполагаме с 2 броя двуместни CF Moto 550сс, 2022 година – клас туристически. БЪГИ-тата са с изцяло автоматични скорости, с 4х4 задвижване, стабилни и изключително високо проходими. Те са по-висок клас от останалите бъгита, като осигурява и по-голяма степен на комфорт по време на офроуд разходката. Подходящи, както за хора, които нямат опит в управлението на БЪГИ, така и за опитни водачи и тежки офроуд терени.

Разполагаме и с 2 броя двуместни БЪГИ 800сс – клас туристически. БЪГИ-тата са с ръчни скорости, със задно задвижване, стабилно и с по-спортен характер. Подходящо е за хора, които имат опит с управлението на машини с ръчни скорости.

За управлението на БЪГИ клас туристически  се изискват навършени 18 години.

Всички БЪГИ-та клас туристически са с валидна регистрация и за управлнието им се изисква валидна шофьорска книжка категория “Б”.

Разполагаме и с 4 броя двуместни БЪГИ до 250сс – клас любителкси. БЪГИ-тата са с изцяло автоматични скорости и само със задно предаване, което ги прави по-ниско проходими. Подходящи са за по-леки маршрути и по-кратки разходки.

БЪГИ-тата са без валидна регистрация, което не позволява управлението им по републиканската пътна мрежа. За управлението на БЪГИ клас любителски не се изисква шофьорска книжка и се изискват навършени 16 години.

Управлението на БЪГИ е лесно, тъй като то наподобява това на картинг/автомобил, в което Вие сте седнали в удобна позиция на седалка и управлявате посредством “нормално” кормило и педали.

Във Вашата разходка, бихте могли да комбинирате всички наши налични машини по предпочитан за Вас начин. По време на Вашата разходка бихте могли да се редувате при управлението на всяка една машина, която сте резервирали.

НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА “ОФРОУД ПРИКЛЮЧЕНИЕ С БЪГИ”

Прочети още
МПС
МПС
Продължителност
Продължителност
Шофиране
Шофиране
1 час, 2 часа, 3 часа
от 120лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
от 150лв.

Полудневна офроуд разходка

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип
от 260лв.

Целодневна офроуд разходка

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип
от 725лв.

Офроуд експедиция

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип
2 часа
от 145лв.

Офроуд разходка до Люлката на любовта

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Джип, Джип клас любителски, Джип клас туристически (луксозен), Офроуд джип Daihatsu, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд автобус ГАЗ
2 часа, 3 часа, 4 часа
от 38лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Електрически мотор, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
520лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, Джип, Джип клас любителски, Офроуд джип Daihatsu, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
2 часа, 3 часа, 4 часа
от 35лв.

Тиймбилдинг

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Електрически мотор, Джип

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

Електрически велосипед
Ретро автомобил
АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

No data was found

Виж "Общи условия" тук