Тиймбилдинг

35,00 лв. - 200,00 лв.

Какво включва пакетът:

  • Минимум 20 броя участници
  • Свободно избиране на машини по Ваш избор на място
    Пример: При избор на пакет за самостоятелно шофиране с 20 участника. На място бихте могли свободно да изберете от всички налични машини. Вие може да изберете до 20 броя машини или по-малко, в случай, че част от участниците желаят да се возят като пасажери
  • В 3 и 4 часовите разходки има възможност за организиране на пикник сред природата с включена храна и напитки
  • Избор между возене – включени джипове, според броя на участниците или самостоятелно шофиране – включени АТВ, БЪГИ, ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОР или ДЖИП по Ваш избор.

Изживейте незабравимо тиймбилдинг приключение!

Предстои ви организиране на тиймбилдинг, но нямате идеи? Подарете на екипа си уникално преживяване с нашите предложение за тиймбилдинг във Велико Търново. Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут. Те зависят от Вашите уменията, възможностите и адреналин в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно тиймбилдинг или корпоративно приключение.Незабравимо преживяване за целия екип!

Намираме се в едно от най-красивите кътчета на България, а именно старата ни столица, в частност китното село Арбанаси. Тук нашите гости могат да се насладят на живописни гледки и исторически забележителности от една по-различна гледна точка! Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут – според уменията, възможностите и адреналина в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно тиймбилдинг или корпоративно приключение.

Повече за Вашето тиймбилдинг приключение:

Минималното времетраене на пакетът “Тиймбилдинг” е 2 часа. Оптималното времетраене за организиране на подобен тип мероприятие е 2 часа и повече, в зависимост от Вашите предпочитания.
Това се определя от факта, че при по-големи групи, темпото на разходката е по-бавно. При провеждането на разходката ние се съобразяваме с темпото и нивото на подготовка на най-бавните от групата. Като в някои случаи на участниците без опит в управлението на подобен вид машини, се нуждаят от 30 минути до 1 час, за да придобият увереност в способностите си.

Разходките ни се делят на два вида: возене или самостоятелно шофиране.

Возене

Офроуд разходките без включено самостоятелно шофиране се провеждат с нашите джипове. Те се управляват от наши инструктори, а всички участници се возят.
Капацитетът на този вид разходки е до 40 души едновременно. Могат да се поемат по-голям брой хора – например до 80 души, в случай че бъдат разделени на две отделни групи.

Самостоятелно шофиране

Офроуд разходките с включено самостоятелно шофиране включват и нашите АТВ-та, БЪГИ-та и ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОТОРИ, които се управляват самостоятелно от участниците в разходката. При този вид разходки, Вие сами може да изберете между всички наши налични машини за самостоятелно шофиране.
Капацитетът на този вид разходки е до 80 души едновременно. Могат да се поемат по-голям брой хора – например до 160 души, в случай че бъдат разделени на две отделни групи.

Всички АТВ-та и БЪГИ-та са двуместни, което означава, че по време на цялата разходка с тях могат да се возят двама души.

Ако разполагате определен бюджет и бихте желали да Ви направим персонална оферта за провеждането на Вашето събитие – моля свържете се директно с нас на телефон +359 889 70 60 82 или на office@hillviewvt.com.

Прочети още

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Ако разполагате с определен бюджет и бихте желали да Ви направим персонална оферта за провеждането на Вашето събитие – моля свържете се директно с нас на телефон +359 889 70 60 82 или на office@hillviewvt.com.

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Възможност за отмяна на час

Възможност за отмяна/промяна на запазен час има до 24 часа преди началния час на Вашата разходка.

Детайли

Цената е валидна за един човек, Цените са валидни при резервация за минимум 20 човека, Предлагаме възможност за изготвяне на персонализирана оферта с опция за конфигуриране на пакети по предварително зададен бюджет.

Какво включва пакетът

Возене – включва нужния брой джипове според броя на участници, в които да се возите, Самостоятелно шофиране – включва възможност за избор на всяка една от нашите машини, дори и на място. В пакетът има възможност всеки сам да управлява машина или част от участниците да управляват, а друга да се возят.

Брой участници

Возене – до 40 души (едновременно), Самостоятелно шофиране – до 80 души (едновременно), Възможност за разделяне на отделни групи, с общ капацитет на цялата група до 160 души

Оборудване и облекло

За Вашата разходка Ви осигуряваме каска, бонета и очила., На място от нас може да закупите допълнително предпазно облекло, което Ви предпазва от кал., В кален сезон, препоръчваме да си носите дрехи за преобличане.

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за определен ден и час.

Включени отстъпки

В пакета са включени преференциални цени за наем на повече машини, както и при по-дълго времетраене. Пакетът е подходящ в случаите, в които желаете да имате възможността свободно да избирате измежду всички наши налични машини., За този продукт не важат промоционални условия под формата на кодове за отстъпки

Изтегли инструктаж и детайли

Вижте още оферти

4 часа, Целодневно
от 20лв.

Велосипед под наем

Може да изберете сред: Електрически велосипед, Велосипед

Подаръчен ваучер за самостоятелно шофиране на трактор

Подаръчен ваучер за Автобус

Подаръчен ваучер за Смарт

Подаръчен ваучер за електрически мотор

Подаръчен ваучер за ДЖИП

Подаръчен ваучер за БЪГИ

Подаръчен ваучер за АТВ

4 часа, Целодневно
от 160лв.

АТВ под наем

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 80лв.

Офроуд разходка с АТВ

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 120лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 90лв.

Офроуд разходка с Електрически мотор

Може да изберете сред: Електрически мотор
1 час, 2 часа, 3 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с Джип

Може да изберете сред: Джип, Джип клас любителски, Джип клас туристически (луксозен), Офроуд джип Daihatsu
1 час, 2 часа, 3 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

Може да изберете сред: Oфроуд "СМАРТ"
1 час, 2 часа, 3 часа
от 190лв.

Офроуд разходка с офроуд Автобус

Може да изберете сред: Офроуд автобус ГАЗ
от 150лв.

Полудневна офроуд разходка

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

Електрически велосипед
Ретро автомобил
АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

No data was found

Виж "Общи условия" тук