Тиймбилдинг

20,00 лв. - 216,00 лв.

Незабравимо преживяване за целия екип!

Намираме се в едно от най-красивите кътчета на България, а именно старата ни столица, в частност китното село Арбанаси. Тук нашите гости могат да се насладят на живописни гледки и исторически забележителности от една по-различна гледна точка! 

Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут – според уменията, възможностите и адреналина в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно тиймбилдинг или корпоративно приключение.

Повече за Вашето тиймбилдинг приключение:

Минималното времетраене на нашите разходки е 1 час. При по-големи групи опитът ни показва, че това времетраене се оказва недостатъчно. Оптималното времетраене за организиране на подобен тип мероприятие е 2 часа и повече, в зависимост от Вашите предпочитания.
Това се определя от факта, че при по-големи групи, темпото на разходката е по-бавно. При провеждането на разходката ние се съобразяваме с темпото и нивото на подготовка на най-бавните от групата. Като в някои случаи на участиците без опит в управлението на подобен вид машини, се нуждаят от 30 минути до 1 час, за да придобият увереност в способностите си.

Разходките ни основно се делят на два вида: офроуд разходки без включено самостоятелно шофиране и офроуд разходки с включено самостоятелно шофиране.

Без включено самостоятелно шофиране

Офроуд разходките без включено самостоятелно шофиране се провеждат с нашите джипове. Те се управляват от наши инструктори, а всички участници се возят. Този вид разходки са с по-ниска стойност, поради по-ниската наемна цена на нашите джипове, когато те се управляват от наш шофьор.
Капацитетът на този вид разходки е до 30 души едновременно. Могат да се поемат по-голям брой хора – например до 60 души, в случай че бъдат разделени на две отделни групи.

Цени:

Цените на този вид разходки са 20лв на човек за 1 час. А при по-дълго времетраене цената за час съответно подлежи на отстъпка.

С включено самостоятелно шофиране

Офроуд разходките с включено самостоятелно шофиране включват и нашите АТВ-та и БЪГИ-та, които се управляват самостоятелно от участниците в разходката. При този вид разходки, Вие сами може да изберете между всички наши налични АТВ-та, БЪГИ-та и джипове за самостоятелно шофиране.
Капацитетът на този вид разходки е до 60 души едновременно. Могат да се поемат по-голям брой хора – например до 120 души, в случай че бъдат разделени на две отделни групи)
Цените на този вид разходки започват от 39лв на човек за 1 час. А при по-дълго времетраене цената за час съответно подлежи на отстъпка.

Цени:

– с включени 4 машини за самостоятелно шофиране: 39лв/човек за 1 час
– с включени 6 машини за самостоятелно шофиране: 45лв/човек за 1 час
– с включени 8 машини за самостоятелно шофиране: 50лв/човек за 1 час
– с включени 10 машини за самостоятелно шофиране: 54лв/човек за 1 час


Всички АТВ-та и БЪГИ-та са двуместни, което означава, че по време на цялата разходка с тях могат да се возят двама души.

Цената е валидна за един човек.

Ако желаете да управлявате конкретни машини и бихте желали да Ви направим персонална оферта за провеждането на Вашето събитие – моля свържете се директно с нас на телефон +359 889 70 60 82 или на office@hillviewvt.com

Прочети още

*Ако сте избрали времетраене по-дълго от 1 час, моля изберете от падащото меню избрано от вас времетраене, за да се калкулира съответната отстъпка.

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Общият капацитет на нашите тиймбилдинг мероприятия е до 60 души едновременно или 120 души разделени в 2 отделни групи (2 тура, проведени непосредствено един след друг). Имате възможност да изберете между два вида разходки за провеждането на Вашето мероприятие: 

  • офроуд разходка без включено самостоятелно шофиране - този вид разходка се провежда само с нашите джипове (и автобус), като участниците се возят, а машините се управляват от нашите инструктори. 
  • офроуд разходка с включено офроуд шофиране - при този вид разходка вариантите са два: първият вариант е тя да бъде само с нашите машини за самостоятелно шофиране (АТВ, БЪГИ, както и всеки един от нашите джипове и офроуд автобус), а вторият вариант е тя да бъде комбиниран вариант - част от машините участниците да управляват самостоятелно, а друга част да се управляват от наши инструктори. 

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Детайли

Цената е валидна за един човек, Цените са валидни при резервация за минимум 20 човека

Избери брой хора

С включено самостоятелно шофиране – до 60 души (едновременно), Без включено самостоятелно шофиране – до 30 души (едновременно), В случай на разделяне на групата на две, съответният капацитет би могъл да се увеличи двойно (общо до 120 души)

Избери продължителност

, , ,

Отстъпки

2 часа – 10% отстъпка, 3 часа – 20% отстъпка, 4 часа – 30% отстъпка

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Изтегли инструктаж и детайли

Вижте още оферти

3 часа
от 210лв.

3-часова офроуд разходка

Екстремност: Средно
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne, Офроуд автобус ГАЗ
Полудневно, Целодневно
от 380лв.

Разходка до Крушунски водопади

Може да изберете сред: Лек автомобил
1 час, 2 часа, 3 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Категории

Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия
Ергенско парти

избери по МПС

АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Офроуд джип Daihatsu
Офроуд джип УАЗ
Джип Suzuki Vitara

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук