Политика за поверителност

1. ДАННИ ЗА ФИРМАТА

ХИЛ ВИЛ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД е търговско дружество, регистрирано според изискванията на българското законодателство. Адресът на дружеството е гр. Велико Търново, ЕИК: 205040096, Управител: Галя Стефанова. Банкова сметка: BG62UNCR70001523216338, Уникредит Булбанк.

 

2. ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Клиентът, потребител на услугата се съгласява, че предоставяйки свои лични данни на ХИЛ ВИЛ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД, e запознат с целта и средствата на обработка на личните му данни, както и с доброволния характер на предоставянето на данните и с правото на достъп и на коригиране на събраните данни. Личните данни могат да бъдат използвани от дружеството за дейността му и всякакви законосъобразни цели.

 

3. ЛИЧНИ ДАННИ

Личните данни, получени за обработка от потребителите, се ползват единствено във връзка с предоставяната услуга и породените от същата отношения и се съхраняват от ХИЛ ВИЛ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД съгласно Закона за личните данни и Регламент /ЕС/2019/679.

 
4. СПОРОВЕ И ПРИЛОЖИМО ПРАВО

Споровете, които могат да настъпят между клиент и ХИЛ ВИЛ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ООД ще бъдат разрешавани по взаимно съгласие. В случай, че това не е възможно, те ще бъдат отнесени до компетентния български съд в съответствие с българското законодателство.

Категории

Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия
Ергенско парти

избери по МПС

АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Офроуд джип Daihatsu
Офроуд джип УАЗ
Джип Suzuki Vitara

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук