Идеи за подарък – За него

Подарък за рожден ден, за годишнина или просто, за да зарадвате любим човек. Ние от HillView – Велико Търново ще ви предоставим идеи за подарък за него.

За едно незабравимо преживяване, ние знаем, че е необходимо желание и среща с нови, не преживявани досега емоции. Ето и нашия списък, подходящ за всеки, който иска да изненада близък, приятел или любимия.

Офроуд експедиция

Те представлява няколко целодневни разходки с продължителност от около 8 часа. В експедициите могат да се посетят различни забележителности около Велико Търново – манастири, водопади и други, като се провежда и обяд на избраната дестинация. Имате възможност за избор измежду – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро. Този вариант предлага и възможност за нощувки. Повече информация може да намерите на нашия сайт.

Незабравим ден за Вашата половинка или приятел

Това е едно от най-запомнящите се преживявания, което може да направите като подарък, предлагано единствено от HillView – Велико Търново. Този пакет включва: копаене с мини багер, копаене и оране с трактор и каране на руски военен автобус. Предлагаме вкусен обяд на красива гледка или в автентична механа. След това приключението продължава. Имате възможност да шофирате някоя от нашите офроуд машини, по Ваш избор, и да преминавате по пресечени офроуд терени и пътеки, което ще предизвика усещане за свобода.

Конна езда и офроуд с винена дегустация

За всички любители на приключенията.

Опуснете сред красивата природа около старопрестолния град с почивка в хотел “Рая гардън” в Света гора, с прекрасна гледка към Велико Търново. Или в хотел “Севастократор” в с. Арбанаси, който се отличава със своя собствена индивидуалност, стил и атмосфера, съхранявайки историята, духа и традициите на нашата родина. Почивката продължава с прекрасна възможност да се насладите на красотата на нашата околност, докато яздите кон в Конна база “Калоян”. Ако сте любители на спорта, може да замените конната езда с колоездене. Ние ще Ви осигурим колела, които ще бъдат на Ваше разположение през целия ден. Дегустацията на вино за двама във винарна “Ялово” включва: посещение на избата, дискусия за историята на избата, презентация на методи и техники на производство, дегустация на 7 прекрасни вина, както и на домашно приготвени мезета. Дегустацията е с продължителност около 1 час.

Подаръчен ваучер

Ако не можете да изберете от нашите предлагани услуги, то подаръчният ваучер е идеален избор за Вас. Предлагаме различни стойности, от които може да изберете. След закупуването на “Подаръчен ваучер – на стойност” ползвателят на ваучера е нужно да избере услугата, която желае да използва от нашия уеб сайт и да направи поръчка за съответната услуга с кода на своя ваучер.

Повече информация може да откриете на нашия уеб сайт, като проследите линка тук. Имате възможност да изберете и от останалите наши услуги.

Прочетете още

Организиране на тиймбилдинг – защо е важно?

Историята на един екстремен спорт – офроудът като спорт и хоби

Офроуд турове и разходки – изживей приключението с HillView

Ваучер за екстремно преживяване – идеалният подарък

Благотворителна инициатива в подкрепа на Иво

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук