725,00 лв. - 2250,00 лв.

Офроуд експедиция

Какво включва пакетът:

 • Всяка от разходките е с продължителност около 8 часа, между 3 и 5 дни, в зависимост от Вашия избор
 • Свободно избиране на машини по Ваш избор
  Пример: При избор на пакет за самостоятелно шофиране, предварително бихте могли свободно да изберете от всички налични машини. Всеки ден от Вашата експедиция бихте могли да избирате различен вид машина.
 • Минимум 2-ма участници
 • Избор между самостоятелно шофиране или возене като пасажер:
  имате възможност самостоятелно да шофирате машина по Ваш избор или да се возите като пасажер на машината на друг участник в разходката или при наш инструктор
  Пример: При избор на пакет за возене, в случай че сте заедно с друг участник, бихте могли да се возите заедно с него на една двуместна машина. Ако сте избрали опцията за возене и нямате партньор, при когото да се возите, то тогава ще бъдете пасажер на машината на наш инструктор.

 


Многодневна офроуд експедиция до различни дестинации

Офроуд експедиция – представлява няколко целодневни разходки с продължителност от около 7 до 8 часа. В експедициите могат да се посетят различни забележителности около Велико Търново – манастири, водопади и други, като се провежда и обяд на избраната дестинация. Имате възможност за избор измежду – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро.

Ние Ви предлагаме две варианта: с включени нощувки или без включени нощувки.

Всеки преход започва от нашата база в село Арбанаси и приключва отново там. Програмата за Вашата експедиция може да бъде персонализирана според Вашите желания. Ние сме създали най-оптималния вариант за нейното провеждане, като програмата е съобразена със съответните маршрути и тяхната трудност.

 


Примерна програма за Вашата офроуд експедиция

Първият ден от Вашата експедиция

Стартира с целодневна офроуд разходка по маршрути около село Арбанаси. В този ден акцентът е върху това управляващите да придобият нужните умения за управление на съответните машини. Маршрутите около село Арбанаси са разнообразни, като има и труднодостъпни местности, които ще позволят всеки от управляващите да упражни максимално своите умения и да свикне достатъчно добре с особеностите при управлението на машините. Първият ден е с продължителност около 7-8 часа, в зависимост от темпото на шофиране и местностите, които се посещават. В разходката ще бъдат посетени множество красиви гледки, както и различни манастири в и около село Арбанаси. Обяд ще бъде проведен в традиционна механа в село Арбанаси.

Във втория ден от Вашата експедиция

Офроуд разходката ще бъде до Еменския водопад и каньон, както и Хотнишкият водопад и Преображенския манастир. В този ден, акцентът ще бъде да се посетят едни от най-красивите забележителности около град Велико Търново. Еменският каньон и водопад са едни от най-живописните в България. Особено зашеметяваща е тяхната красота през пролетните месеци. Хотнишкият водопад също е една от най-посещаваните забележителности около Велико Търново – пленяващ със своята красота. Преображенският манастир е един от най-големите и известни манастири в България. Той е задължителна дестинация за повечето гости на град Велико Търново.
Офроуд разходката започва по офроуд маршрут към Еменския водопад и каньон. Маршрутът до там е лек и е основно по равнинен терен. Имате предвидени между 1 и 2 часа почивка на местността. След това офроуд маршрутът поема към Хотнишкия водопад. Тук отново теренът е лек и част от маршрутът преминава по нормален шосеен път. На Хотнишкия водопад имате предвидена около 1 часова почивка, а тук е предвиден и обяд. Във втората част от деня акцентът се прехвърля върху офроуд шофирането и се управлява почти изцяло по офроуд маршрути, които са интересни и разнообразни. На прибиране от Хотнишкия водопад, по нормален път, може да бъде посетен и Преображенския манастир, по Ваше желание.

В третия ден от Вашата експедиция

Акцент ще бъдат по-разнообразните и интересни офроуд терени около хълмистите местности Керека и местностите около Къпиновския водопад. В този ден разходката започва с офроуд маршрут към Къпиновския манастир и водопад. Теренът до там е разнообразен, като се преминава през множество гористи местности, включващи потоци и реки. По-голямата част от теренът е със средно ниво на трудност. Има участъци, където теренът е и с високо ниво на трудност. На Къпиновския манастир и водопад имате между 1 и 2 часа почивка, като на местността е предвиден и обяд. Впоследствие се поема към местността Керека, където офроуд маршрута продължава, също така може да се премине и през Плаковския манастир. Местността Керека е хълмиста местност, а теренът е интересен и включва различни по-трудност офроуд преходи.

В четвъртия ден от Вашата експедиция 

Офроуд разходката ще бъде до Дряновския манастир и Пещерата Бачо Киро. В тази разходка маршрутът отново е разнообразен. Той преминава през поредица от хълмисти и гористи местности, на път към двете дестинации. В първата част от офроуд разходката, маршрутът преминава през китното селце Ялово. Там би могла да бъде добавена и дегустация на вино във винена изба “Ялово”. След като пристигнете на двете дестинации, е предвидена около 2 часа почивка, която включва и време за обяд. След това се поема обратно към базата ни в село Арбанаси. В тази разходка теренът е със средно ниво на трудност, като има и терени с по-особен офроуд терен и по-високо ниво на трудност.

 


Още варианти за офроуд разходки

Етъра, Боженци, Трявна, Шипка и Бузлуджа

Всеки един от посочените маршрути е примерен и е възможно да варира според нивото на подготвеност на клиентите. Както и от други фактори,  като метеорологични условия и други външни събития независещи от HillView Велико Търново. Във всяка една от разходките има и част от маршрута, който преминава по Републиканската пътна мрежа, както и по нормален междуселски път. По-голямата част от маршрута се провежда по офроуд терени.
Всеки от маршрутите е с ориентировъчна дължина между 80км и 100км, в зависимост от определените местности, които се посещават, както и в зависимост от темпото на разходката.

 


Всяка от разходките може да се проведе с която и да е от нашите машини с валидна регистрация по Ваш избор. Например, един ден може да изберете да шофирате АТВ, втори ден може да изберете да шофирате БЪГИ, трети ден ДЖИП. Ако сте голяма група, бихте могли да вземете различни видове машини по време на Вашата разходка и да се редувате в тяхното управление.

В началото на Вашата експедиция, се изисква депозит от 500лв за всяка наета машина, който ще бъде върнат след последния ден от Вашата експедиция.

 • Цената е на човек, при минимум двама участници. 
 • Цената на обяд във всеки от дните е включена в пакетната цена на експедицията. Включени са и охладени напитки предвидени за всеки от участниците в разходката по време на целия ден.
 •  В цената са включени посещенията на всеки желан от Вас обект по време на разходките.
Прочети още

След като изберете опцията за нощувки, ще получите специален код за отстъпка и насоки, за да направите директна резервация в хотел Raya Garden.

Подарете ваучер за стойността на избраната услуга

Направете незабравим подарък на близките Ви хора за офроуд приключения от HillView! Нужно е просто да кликнете на бутона отдолу "Подари ваучер", а ние ще Ви пренасочим автоматично към страницата ни за подаръчни ваучери. Вашият близък ще получи на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира и използва.

ваучер за екстремно преживяване

Добавете луксозен, физически ваучер

В страницата за подаръчен ваучер ще имате възможността да направите подаръка си наистина впечатляващ, като добавите към поръчката си и "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Това офроуд приключение представлява експедиция с няколко целодневни разходки с продължителност от между 7 и 8 часа, всяка с различно ниво на трудност. В разходките  се посещават различни забележителности около град Велико Търново. Разстоянието, което се изминава във всяка от разходките е приблизително около 100км, като по-голямата част от маршрутите са по офроуд терени.

Допълнителна информация

Избери превозно средство

, ,

Избери шофиране

Возене, Самостоятелно шофиране

Продължителност

Всяка от разходките е с продължителност между 7 и 8 часа, Между 3 и 5 дни, в зависимост от Вашия избор

Дължина на маршрута и % на офроуд терени в маршрута

Разстоянието, което се изминава във всяка от разходките е приблизително 100км, като по-голямата част от маршрутите са по офроуд терени.

Местности

В разходката имате възможност да посетите различни местности – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро, както и други по предварителна заявка.

Допълнителна информация

Цената е на човек, при минимум двама участника, В цената е включен всеки предвиден обяд, както и охладени напитки за всеки участник в разходката, В цената са включени посещенията на всеки желан от Вас обект по време на разходките, В началото на Вашата експедиция, се изисква депозит от 500лв за всяка наета машина, който ще бъде върнат след последния ден от Вашата експедиция.

Повече за Вашата разходка

За управлението на машините се изисква валидна шофьорска книжка., Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който Ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина., За Вашата разходка Ви осигуряваме каски, бонета и очила.

Настаняване

Имате възможност да изберете опцията за добавяне на нощувки, след което ще получите промо код и насоки за директна резервация в сайта на хотел Raya Garden, Хотелът разполага със собствена винарна и изба, огромна лятна градина с барбекю, детска площадка и стаи с панорамни гледки.

Отстъпки

За този продукт не важат промоционални условия под формата на кодове за отстъпки

Прочети още

Вижте още оферти

4 часа, Целодневно
от 20лв.

Велосипед под наем

Може да изберете сред: Електрически велосипед, Велосипед

Подаръчен ваучер за самостоятелно шофиране на трактор

Подаръчен ваучер за Автобус

Подаръчен ваучер за Смарт

Подаръчен ваучер за електрически мотор

Подаръчен ваучер за ДЖИП

Подаръчен ваучер за БЪГИ

Подаръчен ваучер за АТВ

4 часа, Целодневно
от 160лв.

АТВ под наем

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 80лв.

Офроуд разходка с АТВ

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 120лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 90лв.

Офроуд разходка с Електрически мотор

Може да изберете сред: Електрически мотор
1 час, 2 часа, 3 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с Джип

Може да изберете сред: Джип, Джип клас любителски, Джип клас туристически (луксозен), Офроуд джип Daihatsu
1 час, 2 часа, 3 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

Може да изберете сред: Oфроуд "СМАРТ"
1 час, 2 часа, 3 часа
от 190лв.

Офроуд разходка с офроуд Автобус

Може да изберете сред: Офроуд автобус ГАЗ
от 150лв.

Полудневна офроуд разходка

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

Електрически велосипед
Ретро автомобил
АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

No data was found

Виж "Общи условия" тук