900,00 лв. - 3350,00 лв.

Офроуд експедиция

Многодневна офроуд експедиция до различни дестинации

Това представлява няколко целодневни разходки с продължителност от около 8 часа, всяка с ниско до високо ниво на трудност. В експедициите могат да се посетят различни забележителности около Велико Търново – манастири, водопади и други, като се провежда и обяд на избраната дестинация. Имате възможност за избор измежду – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро.

Ние Ви предлагаме две варианта: с включени нощувки или без включени нощувки.

Всеки преход, започва от нашата база в село Арбанаси и приключва отново там. Програмата за Вашата експедиция може да бъде персонализирана според Вашите желания, като ние сме създали най-оптималния вариант за нейното провеждане, като програмата е съобразена със съответните маршрути и тяхната трудност.

Примерна програма за Вашата офроуд експедиция

Първият ден от Вашата експедиция стартира с целодневна офроуд разходка по маршрути около село Арбанаси. В този ден акцентът е върху това управляващите да придобият нужните умения за управление на съответните машини. Маршрутите около село Арбанаси са разнообразни, като има и труднодостъпни местности, които ще позволят всеки от управляващите да упражни максимално своите умения и да свикне достатъчно добре с особеностите при управлението на машините. Първият ден е с продължителност около 7-8 часа, в зависимост от темпото на шофиране и местностите, които се посещават. В разходката ще бъдат посетени множество красиви гледки, както и различни манастири в и около село Арбанаси. Обяд ще бъде проведен в традиционна механа в село Арбанаси.

Във втория ден от Вашата експедиция офроуд разходката ще бъде до Еменския водопад и каньон, както и Хотнишкия водопад и Преображенския манастир. В този ден, акцентът ще бъде да се посетят едни от най-красивите забележителности около град Велико Търново. Еменският каньон и водопад са едни от най-живописните в България, като особено зашеметяваща е тяхната красота през пролетните месеци. Хотнишкия водопад също е една от най-посещаваните забележителности около Велико Търново, също пленяващ със своята красота. Преображенският манастир е един от най-големите и известни манастири в България, като е задължителна дестинация за повечето гости на град Велико Търново.
Офроуд разходката започва по офроуд маршрут към Еменския водопад и каньон – маршрутът до там е лек и е основно по равнинен терен. Имате предвидени между 1 и 2 часа почивка на местността, като след това офроуд маршрутът поема към Хотнишкия водопад. Тук отново теренът е лек и част от маршрутът преминава по нормален шосеен път. На Хотнишкия водопад имате предвидена около 1 часова почивка, като тук е предвиден и обяд. Във втората част от деня акцентът се прехвърля върху офроуд шофирането и се управлява почти изцяло по офроуд маршрути, които са интересни и разнообразни. На прибиране от Хотнишкия водопад, по нормален път, може да бъде посетен и Преображенския манастир, по Ваше желание.

В третия ден от Вашата експедиция акцент ще бъдат по-разнообразните и интересни офроуд терени около хълмистите местности Керека и местностите около Къпиновския водопад. В този ден разходката започва с офроуд маршрут към Къпиновския манастир и водопад. Теренът до там е разнообразен, като се преминава през множество гористи местности, включващи потоци и реки. По-голямата част от теренът е със средно ниво на трудност, като има участъци, където теренът е и с високо ниво на трудност. На Къпиновския манастир и водопад имате между 1 и 2 часа почивка, като на местността е предвиден и обяд. Впоследствие се поема към местността Керека, където офроуд маршрута продължава, като също така може да се премине и през Плаковския манастир. Местността Керека е хълмиста местност, където теренът е интересен и включва различни по-трудност офроуд преходи.

В четвъртия ден от Вашата експедиция офроуд разходката ще бъде до Дряновския манастир и Пещерата Бачо Киро. В тази разходка маршрутът отново е разнообразен, тъй като преминава през поредица от хълмисти и гористи местности, на път към двете дестинации. В първата част от офроуд разходката, маршрутът преминава през китното селце Ялово, където би могла да бъде добавена и дегустация на вино във винена изба “Ялово”. След като пристигнете на двете дестинации, е предвидена около 2 часа почивка, която включва и време за обяд. След това се поема обратно към базата ни в село Арбанаси. В тази разходка теренът е със средно ниво на трудност, като има и терени с по-особен офроуд терен и по-високо ниво на трудност.

Още варианти за офроуд разходки има и до други забележителности около Велико Търново, като Етъра, Боженци, Трявна, както и Шипка и Бузлуджа.

Всеки един от посочените маршрути е примерен и е възможно да варира според нивото на подготвеност на клиентите, както и от други фактори,  като метеорологични условия и други външни събития независещи от ХилВил Велико Търново. Във всяка една от разходките има и част от маршрута, който преминава по Републиканската пътна мрежа, както и по нормален междуселски път. По-голямата част от маршрута се провежда по офроуд терени.
Всеки от маршрутите е с ориентировъчна дължина между 70км и 90км, в зависимост от определените местности, които се посещават, както и в зависимост от темпото на разходката.

Всяка от разходките може да се проведе с която и да е от нашите машини с валидна регистрация по Ваш избор. Например, един ден може да изберете да шофирате АТВ, втори ден може да изберете да шофирате БЪГИ, трети ден ДЖИП. Ако сте голяма група, бихте могли да вземете различни видове машини по време на Вашата разходка и да се редувате в тяхното управление.
В началото на Вашата експедиция, се изисква депозит от 500лв за всяка наета машина, който ще бъде върнат след последния ден от Вашата експедиция.

*Цената е на човек, при минимум двама участници. За всеки човек, който е пасажер, а не шофира самостоятелно машина, цената е с 50% по-ниска.
*Цената на обяд във всеки от дните е включена в пакетната цена на експедицията. Включени са и охладени напитки предвидени за всеки от участниците в разходката по време на целия ден.
* В цената са включени посещенията на всеки желан от Вас обект по време на разходките.

Прочети още

Подарете ваучер за избраната от Вас услуга на близък човек

Подарявайки избраната от Вас конфигурация, вашият близък човек ще получите на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира.

ваучер за екстремно преживяване

Направете подаръка си незабравим, като добавите и допълнителната услуга "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Това представлява офроуд експедиция с няколко целодневни разходки с продължителност от между 7 и 8 часа, всяка с различно ниво на трудност. В разходките  се посещават различни забележителности около град Велико Търново. Разстоянието, което се изминава във всяка от разходките е приблизително между 70 и 90км, като по-голямата част от маршрутите са по офроуд терени.

Допълнителна информация

Избери превозно средство

, , , , , , , , ,

Допълнителна информация

Цената е на човек, при минимум двама участника, В цената е включен всеки предвиден обяд, както и охладени напитки за всеки участник в разходката, В цената са включени посещенията на всеки желан от Вас обект по време на разходките., При избор на пакет с включена нощувка цената е валидна за настаняване в двойна стая, Възможност за избор между Raya Garden и Sevastokrator, Настаняване в стандартна стая, с включена закуска. Възможност за допълнителна заявка и доплащане на място в хотела за стая с балкон и изглед, Условията за хотела не са валидни за официални празници (цените може да варират, да има необходим минимален брой нощувки, специални пакети и други)

Повече за Вашата разходка

За управлението на машините се изисква валидна шофьорска книжка., Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който Ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина., За Вашата разходка Ви осигуряваме каски, бонета и очила.

Продължителност

Всяка от разходките е с продължителност между 7 и 8 часа, Между 3 и 5 дни, в зависимост от Вашия избор

Местности

В разходката имате възможност да посетите различни местности – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро, както и други по предварителна заявка.

Дължина на маршрута и % на офроуд терени в маршрута

Разстоянието, което се изминава във всяка от разходките е приблизително между 70 и 90км, като по-голямата част от маршрутите са по офроуд терени.

Избери шофиране

,

За резервация

Препоръчително е да се свържете с нас преди да преди да направите резервация, за да проверим наличността на стаи в хотелите, Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Хотели

Хотел Sevastokrator разполага с външен, вътрешен басейн, СПА зона със сауна , лакониум и разнообразни масажи, както и детски кът, Хотел Raya Garden разполага със собствена винарна и изба, огромна лятна градина с барбекю, детска площадка и стаи с панорамни гледки.

Прочети още

Вижте още оферти

4 часа, Целодневно
от 160лв.

АТВ под наем

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 70лв.

Офроуд разходка с АТВ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 90лв.

Офроуд разходка с Джип

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Oфроуд "СМАРТ"
1 час, 2 часа, 3 часа
от 220лв.

Офроуд разходка с офроуд Автобус

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Офроуд автобус ГАЗ
Полудневно
от 250лв.

Полудневна офроуд разходка

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Целодневно
от 430лв.

Целодневна офроуд разходка

Екстремност: Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 900лв.

Офроуд експедиция

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
2 часа
от 125лв.

Офроуд разходка до Люлката на любовта

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne, Офроуд автобус ГАЗ
220лв.

Романтична офроуд разходка за двама

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ
1 час, 2 часа, 3 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
3 часа
от 120лв.

Пакет офроуд и дегустация на вино

Екстремност: Ниско
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 350лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
от 280лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд с винена дегустация

Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Велосипед
от 260лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд преход

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Велосипед

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук