Разходка с джип

до места, откриващи красиви гледки към Велико Търново

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси

Насладете се на Търново отвисоко!

Офроуд разходка с джип из хълмовете на Търново и Арбанаси. Ние Ви даваме възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове, да се насладите до невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности, като Царевец и Трапезица. Офроуд разходките с джип са с включен шофьор, който управлява джипа по време на Вашата офроуд разходка.

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси
Офроуд разходкa с по-кратък маршрут и лек терен

В офроуд разходките с джип с минимално времетраене от 1 час до 1 час и половина се посещават 1 до 2 местности, на които се откриват красиви панорамни гледки. Офроуд маршрутът е по-кратък и е с лек до умерен характер.

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси
Офроуд разходкa с по-дълъг и разнообразен маршрут

В офроуд разходките с джип с времетраене от 2 часа до 2 часа и половина се посещават 3 до 4 местности, на които се откриват красиви панорамни гледки, като също така има възможност за посещаване на манастир около с. Арбанаси по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-трудно достъпни местности, както и да се избере офроуд терен с по-екстремен характер.


Офроуд разходка с джип до забележителности Велико Търново и Арбанаси | Хотнишки водопад

Опознайте Търново и неговите околия

Посетете манастири и водопади , както и други исторически и културни забележителност в района на Велико Търново. В зависимост от Вашия избор ще имате шанса да посетите забележителности в района на Велико Търново, в комбинация с офроуд, минавайки по пресечени местности недостъпни с нормален автомобил. Всеки от маршрутите е с включено офроуд шофиране. В зависимост от избраната дестинация, офроуд пътуването може да достигне до над половината от предвидения маршрут. Предвидени са 30-минутни почивки на всеки манастир/водопад, който бъде посетен.

  • Капиновски манастир и водопад.
  • Хотнишни водопад.
  • Никополис ад Иструм.
  • Лясковски/Петропавловски манастир "Св. Св. Петър и Павел".
  • Преображенски манастир.

Градски и опознавателни разходки

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси

Спокойна и релаксираща градска разходка с джип, без включено офроуд шофиране. Опознайте Велико Търново и Арбанаси отблизо!


Разходки до живописни места

Офроуд разходка с джип около Велико Търново и Арбанаси

Разходка до исторически и културни забележителности из България. Посетете Шипка, Бузлуджа, Крушунските водопади или Деветашката пещера и опознайте България заедно с нас!