430,00 лв. - 1050,00 лв.

Целодневна офроуд разходка

Офроуд приключение с продължителност 8 часа

То представлява по-дълга целодневна разходка с продължителност от около 8 часа, с ниско до високо ниво на трудност. Могат да се посетят различни забележителности около Велико Търново – манастири, водопади и други, като се провежда и обяд* на избраната дестинация. Имате възможност за избор измежду – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро.

Разходката започва със събиране на базата ни край с.Арбанаси 15 минути преди началния час на Вашата резервация. Попълват се нужните документи, след което се провежда пълен инструктаж относно сигурността по време на движение, както и тестови обиколки с цел определяне нивото на клиентите, в случай, че те сами управляват машините.

Варианти за маршрут

  • Посещение на Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад. При този избор маршрутът е с ниско до средно ниво на трудност. Първата част от разходката е към Еменския каньон и водопад, като маршрутът до там е с ниско ниво на трудност. Предвидена е между 1 и 2 часа почивка на местноста. След това се поема към Хотнишкия водопад, където е предвидена почивка и време за обяд. Втората част от офроуд маршрута около Хотнишкия водопад, е с по-високо ниво на трудност и по-разнообразен офроуд терен.
  • Посещение на Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир. При този избор маршрутът е със средно до високо ниво на трудност. Първата част от разходката е с акцент върху офроуд терена, като маршрутът е около гористата и хълмиста местност Керека. След това се поема към Къпиновския манастир и водопад, като маршрутът до там отново е атрактивен. На местността имате предвидена между 1 и 2 часова почивка, като е предвиден и обяд. Водопадът е предпочитана дестинация и позволява на посетителите да се потопят в чистите води на водопада.
  • Посещение на Дряновски манастир и пещера Бачо Киро. При този избор маршрутът е със средно ниво на трудност. Първата част от разходката е по разнообразен офроуд маршрут към Дряновския манастир, като е възможно към него да се добави и посещение на Къпиновския манастир и водопад. При пристигането на Дряновския манастир и Пещерата Бачо Киро, е предвидена между 1 и 2 часова почивка на местността, както и възможност за обяд. Впоследствие, в зависимост от оставащото време, се поема наобратно към нашата база отново по офроуд терен или по нормален път.

 

Разходката дава възможност да се проведе само с нашите машини с валидна регистрация, а именно: 450сс АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически до 800сс и всички налични джипове – джип Сузуки Витара, джип УАЗ, джип Порше Кайен, джип Дайхацу, офроуд Смарт като те могат също така и да бъдат комбинирани една с друга по Ваш избор.

 

*Цената на обяда не е включена в пакетната цена на разходката.

Прочети още

Подарете ваучер за избраната от Вас услуга на близък човек

Подарявайки избраната от Вас конфигурация, вашият близък човек ще получите на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира.

ваучер за екстремно преживяване

Направете подаръка си незабравим, като добавите и допълнителната услуга "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Тази офроуд разходка е целодневен тур с времетраене от около 8 часа. В него се посещават забележителности по Ваш избор и е със средно до високо ниво на трудност, в зависимост от избраната дестинация. Разстоянието, което се изминава е около 90км, като над 70% от маршрута е по офроуд терен.

Допълнителна информация

Избери превозно средство

, , , , , , , , ,

Избери продължителност

Степен на екстремност

,

Местности

В разходката имате възможност да посетите различни местности – Еменски каньон и водопад и Хотнишки водопад; Местност Керека, Къпиновски манастир и водопад и Плаковски манастир; Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро.

Маршрут

Дължина на маршрута и % на офроуд терени в маршрута

Разстояние около 90км (в зависимост от темпото на разходката). Над 70% от целия машрут преминава по офроуд терени.

Избери шофиране

,

Избери капацитет (брой места)

, , , ,

Повече за Вашата разходка

Всички разходки се провеждат с водач/инструктор, който Ви съпровожда по определения маршрут на отделна машина., Преди началото на разходката се попълват нужните документи и се прави инструктаж за безопасност и управление на машините., За всички машини с валидна регистрация се изисква минимум 18 годишна възраст. Нашите машини, които са без регистрация могат да се управляват от лица над 16-годишна възраст, с придружител., По време на разходката може свободно да се редувате да управлявате наетата от Вас машина., За Вашата разходка Ви осигуряваме каски, бонета и очила.

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Прочети още

Вижте още оферти

4 часа, Целодневно
от 160лв.

АТВ под наем

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 70лв.

Офроуд разходка с АТВ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 90лв.

Офроуд разходка с Джип

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Oфроуд "СМАРТ"
1 час, 2 часа, 3 часа
от 220лв.

Офроуд разходка с офроуд Автобус

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Офроуд автобус ГАЗ
Полудневно
от 250лв.

Полудневна офроуд разходка

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Целодневно
от 430лв.

Целодневна офроуд разходка

Екстремност: Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 900лв.

Офроуд експедиция

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
2 часа
от 125лв.

Офроуд разходка до Люлката на любовта

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne, Офроуд автобус ГАЗ
220лв.

Романтична офроуд разходка за двама

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ
1 час, 2 часа, 3 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
3 часа
от 120лв.

Пакет офроуд и дегустация на вино

Екстремност: Ниско
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 350лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
от 280лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд с винена дегустация

Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Велосипед
от 260лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд преход

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Велосипед

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук