Самостоятелно шофиране на трактор

Повече за Вашето приключение с трактор:

Самостоятелно шофиране на трактор е безценно преживяване, което ще е в спомените Ви цял живот.

Върнете Вас или приятел в детството! Върнете себе си в онези безгрижни времена, в които прекарвахте своите лета на село, а най-любимото нещо бе следобед до дядо на жътва.. Преживяване, подаряващо хиляди спомени.

Ние искаме да Ви подарим нещо различно. Нещо, което ще помните цял живот. Върнете се десетилетия назад, или запознайте своите деца с емоциите, които Вие сте изпитвали във Вашите младини.

Преживяването “Самостоятелно шофиране на трактор” започва със запознаване с машината и с нейните особености. Инструктор ще Ви запознае с всеки един лост и “ръчка”. След като бъдете “обучени” във всички тънкости по управлението на трактора, ще се впуснете в истинското приключение. Управлението на трактора изисква пълна концетрация и неимоверни усилия…

Тракторът разполага с различни методи за подаване на газ, с отделна спирачка за всяко колело, с бързи и бавни скорости… както и с неизвестен брой скорости. С особеността си да сменят местоположение на скоростния лост по неясен за 99% от нормалните шофьори начин. Обещаваме Ви едно незабравимо преживяване, което ще помните цял живот… а дали някога отново ще пожелаете да се качите на вечния “ЮМЗ” е въпрос, на който сами ще е нужно да отговорите след края на Вашето приключение.

Разходката с трактор може да бъде комбинирана с всички наши налични машини, като е особено подходящ начин за да внесете едни наистина незабравими емоции към Вашето преживяване.

 

Прочети още

120,00 лв.

Подарете ваучер за избраната от Вас услуга на близък човек

Подарявайки избраната от Вас конфигурация, вашият близък човек ще получите на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира.

ваучер за екстремно преживяване

Направете подаръка си незабравим, като добавите и допълнителната услуга "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Сподели

Допълнителна информация

Офроуд приключение - "Самостоятелно шофиране на трактор" е тур с времетраене от 40 минути. Провежда се в по офроуд терени около базата ни в с.Арбанаси и е с високо ниво на трудност. Разстоянието, което се изминава е до 10км, в зависимост от темпото на разходката, като маршрутът е изцяло по офроуд терен.

Допълнителна информация

Избери продължителност

Степен на екстремност

Избери превозно средство

Избери шофиране

Избери капацитет (брой места)

Повече за Вашата разходка

Възможност за отмяна/промяна на запазен час има до 24 часа преди началния час на Вашата разходка., Преди началото на разходката се попълват нужните документи и се прави инструктаж за безопасност и управление на машините.

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Прочети още

Изтегли инструктаж и детайли

Вижте още оферти

1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
3 часа
от 120лв.

Пакет офроуд и дегустация на вино

Екстремност: Ниско
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук