Офроуд турове и разходки – изживей приключението с HillView

Виж всички наши предложения за офроуд турове и разходки. Потопи се в магията на Велико Търново с адреналин в кръвта и усмивка на лицето!

Имате желание за адреналин и приключение? HillView ви предлага най-вълнуващите офроуд турове и разходки около едно от най-красивите места в България – Велико Търново. Ние ви каним да се потопите в магията на природата с адреналин в кръвта и усмивка на лицето!

Офроуд приключения в България

България е известна с невероятните си пейзажи и разнообразната си теренна релефна форма, които я правят идеално място за офроуд приключения. С HillView можете да се насладите на едно неповторимо приключение, карайки атв, бъги или джип в едни от най-емблематичните места в страната. От планинските върхове до планинските пропасти, нашите турове ще ви отведат на места, които не можете да откриете по обикновен път.

Изследвай Велико Търново и неговите околности

Велико Търново е не само исторически град, но и перфектната база за офроуд приключения. С нашите турове ще имате възможност да изследвате не само самия град, но и неговите околности, включително Арбанаси – един от най-живописните села в региона. Почувствайте се като истински пътешественици, като преминете през офроуд пътища и откриете скрити перли на природата.

Подходящи за всички

Независимо дали сте начинаещи или опитен шофьор, нашите офроуд турове са подходящи за всички. Нашите инструктори ще ви помогнат да се справите с всяко предизвикателство и да се насладите на всяка минута от пътешествието си. Също така, предлагаме различни видове транспорт – от атв и бъги до джип, така че можете да изберете този, който най-много отговаря на вашите предпочитания и ниво на удобство.

Резервирайте Сега

Не чакайте повече, за да започнете вашето офроуд приключение с HillView. Резервирайте вашия тур днес и се подгответе за незабравими моменти в природата около Велико Търново. Нашите турове са създадени, за да ви предложат неповторимо преживяване и вълнуващи изживявания. Станете част от нашето приключение и създайте спомени, които ще ви съпътстват завинаги! Разгледайте всички наши предложения с един клик тук.

Прочетете още

Организиране на тиймбилдинг – защо е важно?

Историята на един екстремен спорт – офроудът като спорт и хоби

Офроуд турове и разходки – изживей приключението с HillView

Ваучер за екстремно преживяване – идеалният подарък

Благотворителна инициатива в подкрепа на Иво

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук