категории

Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия

Предстои ви организиране на тиймбилдинг, но нямате идеи? Подарете на екипа си уникално преживяване с нашите предложение за тиймбилдинг във Велико Търново. Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут. Те зависят от Вашите уменията, възможностите и адреналин в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно тиймбилдинг или корпоративно приключение.

Организирайте незабравим и вълнуващ тиймбилдинг в района на  Търново с помощта на HillView. Нашата екипна програма е специално създадена, за да ви предостави най-добрите възможности за подобряване на екипния дух и сътрудничеството във вашата фирма.

С тиймбилдинга, който предлагаме, вие и вашите колеги ще се възползвате от иновативни и интерактивни активности, които ще ви помогнат да укрепите взаимоотношенията, да повишите мотивацията и да подобрите комуникацията в екипа.

Укрепете връзките във вашия екип и се забавлявайте заедно с нас, където тиймбилдингът се превръща в истинско изживяване за всички участници. Потопете се в красотата на Велико Търново и покрайнините и си подарете незабравимо корпоративни мероприятия.

Прочети още
МПС
МПС
Продължителност
Продължителност
Шофиране
Шофиране
No data was found

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

Електрически велосипед
Ретро автомобил
АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

No data was found

Виж "Общи условия" тук