190,00 лв. - 460,00 лв.

Опознай Велико Търново и Арбанаси

Разходка без включен офроуд “Опознай Велико Търново и Арбанаси”

Градски тур, с продължителност 2 часа или 3 часа. Посещават се различни забележителности и красиви местности в град Велико Търново и село Арбанаси, с автомобил по Ваш избор.

Разходката може да започне от нашата база в село Арбанаси. Бихме могли да Ви вземем и от удобно за Вас място в рамките на гр. Велико Търново или с. Арбанаси.

Разходка с продължителност от 2 часа

Тя започва с посещение на “Самоводската чаршия”. Имате възможност да се разходите из живописната улица с възрожденска архитектура и да се докоснете до старинни занаятчийски работилници, пълни с богата история. За посещение на чаршията са предвидени между 15 и 30 минути, в зависимост от Вашето желание.
Впоследстие се насочваме към Археологическия музей и Музей “Учредително събрание”. Имате възможност за избор, кой от двата музея да посетите. Тук отново са предвидени между 15 и 30 минути за посещение на някой от обектите.
След това се насочваме към парк “Мини България” – паркът на миниатюрите. Там ще може да видите цялата необятна красота на България в рамките на броени минути. За посещението на парка, в който са разположени макетите на най-известните забележителности в България отново са предвидени между 15 и 30 минути.
С тръгването от парка ще преминем старинната улица Гурко, която пази духа и неповторимия образ на град Велико Търново. По нея са струпани много къщи, които ни връщат към романтичната атмосфера на Възраждането. Ще се насладим на страхотни гледки, откриващи се към прелестната красота на старопрестолния град.
От там ще се насочим към паметник “Асеневци” (известен още като “Конниците”) и художествената галерия “Борис Денев”. На паметника са предвидени около 20 минути, в които можете да се насладите на изящната му красота и невероятния изглед към река Янтра. А също така към амфитеатрално подредените къщи разположени на отсрещния бряг.
С това приключва разходката и Ви оставяме на удобно за Вас място.

Разходка с продължителност от 3 часа

Имате възможността да отделите повече време на посещението на забележителностите, като също така могат да бъдат посетени и Владишкия мост във Велико Търново. Той се намира в подножието на Царевец и разкрива страхотна гледка към крепостта. Също така може да се посети старинното селище Арбанаси, където може да се направи красив опознавателен тур на селото. Ще имате възможност да се докоснете до невероятната му възрожденска архитектура, която е запазена в автентичния си вид. Бихте могли да посетите и Музей “Констанцалиевата къща”, която е един от най-забележителните и представителните паметници на жилищната архитектура в с. Арбанаси.

Разходката може да се проведе с климатизиран лек автомобил или с открит (без покрив) атрактивен джип УАЗ по Ваш избор.

ВАЖНО: Разходките са с ориентировъчно времетраене и примерни обекти за посещение. Във Вашата разходка Вие бихте могли да персонализирате местата, които искате да посетите. Ние сме се опитали да подберем и да направим оптимална примерна програма, която би могла да се следва за Ваше улеснение.
Посещението на повече или по-малко обекти зависи от времето, прекарано от Вас на всеки от тях.
В зависимост от сезона на провеждане на Вашата разходка, както и на конкретния ден (и час) е възможно някои от обектите да бъдат временно затворени, за което екипът ни не носи отговорност. Актуална информация за работното време на част от обектите може да намерите в официалния сайт на “Регионален исторически музей – Велико Търново”.

Прочети още

Подарете ваучер за избраната от Вас услуга на близък човек

Подарявайки избраната от Вас конфигурация, вашият близък човек ще получите на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира.

ваучер за екстремно преживяване

Направете подаръка си незабравим, като добавите и допълнителната услуга "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

*Добавете физически ваучер към поръчката си, само ако подарявате текущата услуга като подаръчен ваучер

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Разходката "Опознай Велико Търново и Арбанаси" представлява тур, без включен офроуд, с времетраене от 2 часа или 3 часа, според Вашия избор. Посещават се различни забележителности в град Велико Търново и село Арбанаси. В цената на разходката е включено:

  • Зареден с гориво автомобил и водач, който Ви отвежда до всеки един обект.
  • Минерална вода за всеки участник.
  • Осигурен безжичен интернет (WiFi) в автомобила.
  • Информационни материали свързани с местностите, които посещавате.
В цената на разходката не е включено:
  • Таксите за посещение на забележителностите с входна такса.
А именно за: Археологическия музей/Музей "Учредително събрание", със стойност на стандартен билет от 6лв. Парк "Мини България" - със стойност на стандартен билет от 15лв. Музей "Констанцалиевата къща" - със стойност на стандартен билет от 10лв. Както и за други избрани от Вас забележителности.

Допълнителна информация

Избери брой хора

, , , , ,

Избери превозно средство

,

Избери продължителност

,

Забележителности

Археологическия музей и Музей "Учредително събрание", Владишкия мост, Музей "Констанцалиевата къща", паметник "Асеневци" ("Конниците"), парк "Мини България", Самоводската чаршия, старинната улица Гурко, старинното селище Арбанаси, художествената галерия "Борис Денев"

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Прочети още

Вижте още оферти

4 часа, Целодневно
от 160лв.

АТВ под наем

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 70лв.

Офроуд разходка с АТВ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 90лв.

Офроуд разходка с Джип

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 175лв.

Офроуд разходка с офроуд Смарт

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Oфроуд "СМАРТ"
1 час, 2 часа, 3 часа
от 220лв.

Офроуд разходка с офроуд Автобус

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: Офроуд автобус ГАЗ
Полудневно
от 250лв.

Полудневна офроуд разходка

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Целодневно
от 430лв.

Целодневна офроуд разходка

Екстремност: Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 900лв.

Офроуд експедиция

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
2 часа
от 125лв.

Офроуд разходка до Люлката на любовта

Екстремност: Ниско, Средно
Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne, Офроуд автобус ГАЗ
220лв.

Романтична офроуд разходка за двама

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
3 часа
от 120лв.

Пакет офроуд и дегустация на вино

Екстремност: Ниско
Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
от 350лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
от 280лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд с винена дегустация

Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Велосипед
от 260лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд преход

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Велосипед

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук