380,00 лв. - 740,00 лв. с ДДС

Разходки до Шипка и Бузлуджа

Повече за Вашата разходка:

Разходката без включен офроуд “Шипка и Бузлуджа” представлява тур посещаващ различни исторически забележителности, в региони около гр. Велико Търново,  с продължителност 4 часа или 8 часа, провеждащ се с лек автомобил.

Разходката може да започне от нашата база в село Арбанаси или бихме могли да Ви вземем от удобно за Вас място в рамките на гр. Велико Търново или с. Арбанаси.

Полудневна разходка

В полудневната разходка с продължителност от 4 часа имате възможност да посетите паметника “Шипка”, както и Паметникът на Бузлуджа, които са едни от най-известните и популярни туристически дестинации в цяла България. Пътуването до забележителностите е с продължителност около 1 час и 20 минути, като се преминава по живописен планински път. На историческия паметник на свободата “Шипка” имате предвидени около 30 минути за да влезете в него и да се изкачите до неговия връх, откъдето се открива зашеметяваща панорамна гледка. След посещението на “Шипка” се поема към Паметникът на Бузлуджа, който е най-големия идеологически монумент на комунистическия режим в България, където отново са предвидени около 30 минути почивка, за да може да разгледате и да се запознаете отблизко с един от символите на недалечното социалистическо минало на България. Впоследствие поемаме обратно към град Велико Търново, където Ви уставяме на удобно за Вас място.

Целодневна разходка

В целодневната разходка с продължителност от 8 часа към забележителностите се добавят и Дряновски манастир “Свети Архангел Михаил”, Пещера Бачо Киро и Етнографски музей на открито „Етър“.
На местността Дряновски манастир и Пещера Бачо Киро са предвидени около 1 час за да посетите и двете забележителности. След това се поема към Етнографски музей на открито „Етър“, който е единствения по рода си музей на открито целящ своеобразно представяне на автентичните български култура, бит и занаятчийство, където отново разполагате с около 1 час почивка, както и имате възможност за обяд в местността. Впоследствие се поема към паметника “Шипка”, както и Паметникът на Бузлуджа. След тяхното посещение поемаме обратно към град Велико Търново, където Ви уставяме на удобно за Вас място.

Разходката се провежда с климатизиран лек автомобил.

ВАЖНО: Разходките са с ориентировъчно времетраене, което зависи от времето прекарано от Вас на посещаваните местности. Във Вашата разходка Вие бихте могли да персонализирате местата, които искате да посетите, като ние сме се опитали да подберем и да направим оптимална примерна програма, която би могла да се следва за Ваше улеснение.
Посещението на повече или по-малко обекти зависи от времето, прекарано от Вас на всеки от тях.
В зависимост от сезона на провеждане на Вашата разходка, както и на конкретния ден (и час) е възможно някои от обектите да бъдат временно затворено, за което екипът ни не носи отговорност.

Прочети още

Подарете избраната от Вас конфигурация

Смятате ли, че този продукт е идеален за приятел или любим човек? Можете да закупите карта за подарък за този продукт!

Подарете избраната от Вас конфигурация

Разходката "Шипка и Бузлуджа" представлява полудневен или целодневен тур, без включен офроуд, с времетраене от 4 часа или 8 часа, според Вашия избор. Според избора на времетраене се посещават забележителностите - паметник "Шипка", Паметникът на Бузлуджа Дряновски манастир "Свети Архангел Михаил", Пещера Бачо Киро и Етнографски музей на открито „Етър“.

В цената на разходката е включено:

  • Зареден с гориво автомобил и водач, който Ви отвежда до всеки един обект.
  • Минерална вода за всеки участник.
  • Осигурен безжичен интернет (WiFi) в автомобила.
  • Таксите за посещение на забележителностите с входна такса.
  • Информационни материали свързани с местностите, които посещавате.
В цената на разходката не е включено:
  • Обяд

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Избери брой хора

1 човек, 2 човека, 3 човека, 4 човека

Избери превозно средство

Избери продължителност

,

Забележителности

Дряновски манастир "Свети Архангел Михаил", Етнографски музей на открито „Етър“, паметник "Шипка", Паметникът на Бузлуджа, Пещера Бачо Киро

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Вижте още оферти

Полудневно
от 250лв.

Полудневна офроуд разходка

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: АТВ клас туристически, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Джип Porsche Cayenne
Полудневно, Целодневно
от 380лв.

Разходки до Етъра и Боженци

Може да изберете сред: Лек автомобил
2 часа, 3 часа
от 190лв.

Манастири и водопади около Велико Търново

Може да изберете сред: Лек автомобил
2 часа, 3 часа
от 190лв.

Опознай Велико Търново и Арбанаси

Може да изберете сред: Лек автомобил, Отворен джип УАЗ (без покрив)
2 часа, 3 часа
от 190лв.

Църквите на Търновград

Може да изберете сред: Лек автомобил, Отворен джип УАЗ (без покрив)
Полудневно, Целодневно
от 380лв.

Разходка до Крушунски водопади

Може да изберете сред: Лек автомобил

Категории

Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Ергенско парти

избери по МПС

АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Офроуд джип Daihatsu
Офроуд джип УАЗ
Джип Suzuki Vitara

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук