Paintball

Повече за Вашето Paintball изживяване:

Предлагаме Ви изключително вълнуващо и приключенско Paintball изживяване, на което можете да се насладите на екшъна и стратегическата игра с приятели или колеги. Това е изживяване, което ви отвежда извън границите на ежедневието и ви позволява да се потопите в света на приключението и забавлението.

Paintball-ът е спорт, при който участниците са оборудвани с пневматични пушки, наречени маркери и стрелят с желатинови топчета пълни с боя. При съприкосновение с целта, топчетата се пукат и оставят солиден отпечатък. Играч е елиминиран, когато по него или оборудването му има петно от попадение. Играта предлага неповторимо изживяване, което комбинира стратегия, екипен дух и адреналин. Тя е изпълнена с енергия и емоции. От момента, в който изстрелите първия си боеприпас, ще се потопите в интензивен екшън и състезателност. Важна част от играта на Рaintball е и екипният дух. Вие и вашите съотборници ще трябва да работите заедно, да комуникирате, да се покривате във взаимна защита и да изпълнявате различни роли в отбора.

Видовете игри

Класически Paintball – в него е включен стартов пакет – предпазно обклекло, маркер (пушка за Paintball) и 200 топчета.
Reball – играе се с малки гумени топчета, в пакета е включено необходимото оборудване.
Bigshot – играе се с големи дунапренени топчета, в пакета е включено необходимото оборудване.
Терените за игра са горски, разположени около с. Арбанаси и Велико Търново.

Минимален брой участници – 10 човека.

Теренът, на който се провежда играта, позволява само по-малочислени отбори, които имат различни позиции; по-пасивни и по-активни, като съответно хората могат да се разпределят според възможностите им за игра. Ако бройката е по-голяма, може да се формират няколко отбора, като се организират мини-игри, турнири или да се редуват.

Прочети още

35,00 лв.

Подарете ваучер за стойността на избраната услуга

Направете незабравим подарък на близките Ви хора за офроуд приключения от HillView! Нужно е просто да кликнете на бутона отдолу "Подари ваучер", а ние ще Ви пренасочим автоматично към страницата ни за подаръчни ваучери. Вашият близък ще получи на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира и използва.

ваучер за екстремно преживяване

Добавете луксозен, физически ваучер

В страницата за подаръчен ваучер ще имате възможността да направите подаръка си наистина впечатляващ, като добавите към поръчката си и "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Сподели

Допълнителна информация

Предлагаме вълнуващо Paintball изживяване, където можете да се забавлявате и състезавате с приятели или колеги. Играта се извършва с пневматични пушки, изстрелващи желатинови топчета с боя, а целта е да елиминирате противниците си, покривайки се във взаимна защита и изпълнявайки различни роли в отбора. Опциите включват класически Paintball със стартов пакет, Reball с гумени топчета и Bigshot с дунапренени топчета. Терените са разположени в природна среда около с. Арбанаси и Велико Търново, предоставяйки възможности за стратегия и екшън в едно незабравимо приключение. Минималният брой участници е 10 човека, а играта може да се организира с няколко отбора или турнири при по-голям брой участници.

Допълнителна информация

Възможност за отмяна на час

Възможност за отмяна/промяна на запазен час има до 24 часа преди началния час на Вашата разходка.

Видове игри

Класически Paintball, Reball, Bigshot

Минимален брой участници

10 човек

Детайли

Цената е за един човек

За резервация

След като направите Вашата поръчка може да изпратите запитване за резервация чрез нашия уеб-сайт. В рамките на същия ден ние или ще потвърдим Вашето запитване или ще Ви предложим друг възможен час.

Прочети още

Вижте още оферти

1 час, 2 часа, 3 часа
от 120лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
2 часа, 3 часа, 4 часа
от 38лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Електрически мотор, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
520лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, Джип, Джип клас любителски, Офроуд джип Daihatsu, Oфроуд "СМАРТ", Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
390лв.

Пакет конна езда, офроуд с винена дегустация и нощувка

Може да изберете сред: Джип, Джип клас любителски, Велосипед
2 часа, 3 часа, 4 часа
от 35лв.

Тиймбилдинг

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Електрически мотор, Джип

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

Електрически велосипед
Ретро автомобил
АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

No data was found

Виж "Общи условия" тук