Paintball

Повече за Вашето Paintball изживяване:

Предлагаме Ви изключително вълнуващо и приключенско Paintball изживяване, на което можете да се насладите на екшъна и стратегическата игра с приятели или колеги. Това е изживяване, което ви отвежда извън границите на ежедневието и ви позволява да се потопите в света на приключението и забавлението.

Paintball-ът е спорт, при който участниците са оборудвани с пневматични пушки, наречени маркери и стрелят с желатинови топчета пълни с боя. При съприкосновение с целта, топчетата се пукат и оставят солиден отпечатък. Играч е елиминиран, когато по него или оборудването му има петно от попадение. Играта предлага неповторимо изживяване, което комбинира стратегия, екипен дух и адреналин. Тя е изпълнена с енергия и емоции. От момента, в който изстрелите първия си боеприпас, ще се потопите в интензивен екшън и състезателност. Важна част от играта на Рaintball е и екипният дух. Вие и вашите съотборници ще трябва да работите заедно, да комуникирате, да се покривате във взаимна защита и да изпълнявате различни роли в отбора.

Видовете игри

Класически Paintball – в него е включен стартов пакет – предпазно обклекло, маркер (пушка за Paintball) и 200 топчета.
Reball – играе се с малки гумени топчета, в пакета е включено необходимото оборудване.
Bigshot – играе се с големи дунапренени топчета, в пакета е включено необходимото оборудване.
Терените за игра са горски, разположени около с. Арбанаси и Велико Търново.

Минимален брой участници – 10 човека.

Теренът, на който се провежда играта, позволява само по-малочислени отбори, които имат различни позиции; по-пасивни и по-активни, като съответно хората могат да се разпределят според възможностите им за игра. Ако бройката е по-голяма, може да се формират няколко отбора, като се организират мини-игри, турнири или да се редуват.

Прочети още

35,00 лв.

Подарете ваучер за избраната от Вас услуга на близък човек

Подарявайки избраната от Вас конфигурация, вашият близък човек ще получите на посочения от Вас имейл автоматично генериран от системата ни дигитален ваучер в pdf формат, който може да принтира.

ваучер за екстремно преживяване

Направете подаръка си незабравим, като добавите и допълнителната услуга "Луксозен физически ваучер" само за 19лв. и с безплатна доставка

Не сте сигурни кое превозно средство да изберете?

Сподели

Допълнителна информация

Предлагаме вълнуващо Paintball изживяване, където можете да се забавлявате и състезавате с приятели или колеги. Играта се извършва с пневматични пушки, изстрелващи желатинови топчета с боя, а целта е да елиминирате противниците си, покривайки се във взаимна защита и изпълнявайки различни роли в отбора. Опциите включват класически Paintball със стартов пакет, Reball с гумени топчета и Bigshot с дунапренени топчета. Терените са разположени в природна среда около с. Арбанаси и Велико Търново, предоставяйки възможности за стратегия и екшън в едно незабравимо приключение. Минималният брой участници е 10 човека, а играта може да се организира с няколко отбора или турнири при по-голям брой участници.

Допълнителна информация

Видове игри

Класически Paintball, Reball, Bigshot

Минимален брой участници

10 човек

Детайли

Цената е за един човек

За резервация

Работим всеки ден от годината с предварителна резервация за удобен за Вас ден и час на телефон +359889706082 или по имейл на office@hillviewvt.com

Подаръчен ваучер

Имате възможност да направите подаръчен ваучер за този продукт като изберете желаната от Вас услуга /трябва да маркирате възможните опции за "Превозно средство", "Продължителност" и други/ и след това цъкнете "Подарете избраната от Вас конфигурация"., Подаръчните ваучери са с валидност 1 година от дата на тяхното закупуване.

Прочети още

Вижте още оферти

1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа, 8 часа
от 110лв.

Офроуд разходка с БЪГИ

Екстремност: Ниско, Средно, Високо
Може да изберете сред: БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически
1 час, 2 часа, 3 часа
от 22лв.

Ергенско парти

Може да изберете сред: АТВ, БЪГИ, Джип, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор
от 350лв.

Пакет за незабравим ден за вашата половинка или приятел

Може да изберете сред: АТВ, АТВ клас любителски, АТВ клас туристически, БЪГИ, БЪГИ клас любителски, БЪГИ клас туристически, Oфроуд "СМАРТ", Джип, Офроуд джип Daihatsu, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Офроуд автобус ГАЗ, Трактор, Мини багер
от 280лв.

Пакет нощувка, конна езда и офроуд с винена дегустация

Може да изберете сред: Джип, Офроуд джип УАЗ, Джип Suzuki Vitara, Велосипед
1 час, 2 часа, 3 часа, 4 часа
от 23лв.

Тиймбилдинг

Луксозен, физически ваучер

Идеалният подарък за всеки повод

Физическият ваучер представлява луксозна подаръчна картичка, окомплектована в луксозен плик, заедно с дигиталния сертификат на подаръчния ваучер. Цената на физическия ваучер е 19лв., с включена безплатна доставка и можете да я добавите с един клик в прозореца, който ще Ви се отвори, след кликване на бутона за подаряване на избраната конфигурация.

Категории

Без категория
Офроуд приключения
Подаръчен ваучер
Разходки без включен офроуд
Пакети и допълнителни услуги
Събития

избери по МПС

АТВ
АТВ клас любителски
АТВ клас туристически
БЪГИ
БЪГИ клас любителски
БЪГИ клас туристически
Oфроуд "СМАРТ"
Джип

избери по продължителност

40 минути
1 час
2 часа
3 часа
4 часа
6 часа
Полудневно
8 часа
Целодневно

избери по степен на адреналиност

Ниско
Средно
Високо

Виж "Общи условия" тук