Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия..

незабравими емоции за Вашия екип или за Вашите най-близки приятели

Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия | Ергенско парти

Незабравимо преживяване за целия екип!

Подарете на екипа си едно уникално преживяване с нашите предложение за тиймбилдинг и корпоративни мероприятия в покрайнините на старопрестолния град Велико Търново. Ние Ви даваме свободата да избирате – терен, машини, мощност и маршрут - според уменията, възможностите и адреналина в кръвта на всеки от вас. Със сигурност ще запомните това невероятно екипно тиймбилдинг или корпоративно приключение.

Всички наши офроуд услуги могат да се съчетават според нуждите на Вашия тиймбилдинг или корпоративно мероприятие. Общият капацитет на нашите разходки може да надхвърли 50 души според избора на услуги, които искате да използвате и комбинирате.


Избор на времетраене и подходящи за Вас услуги

Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия | Ергенско парти

Офроуд разходки без включено самостоятелно шофиране

Нашите офроуд разходки с офроуд джипове и офроуд автобус са подходящи за Вашето тиймбилдинг или корпоративно мероприятие и за големи групи от над 30 души. В тези офроуд разходки всички машини се управляват от наши шофьори, като Вие сте само пасажери. При тези корпоративни мероприятия организацията е по-лесна, има възможност да Ви вземем от Вашия хотел и да направим по-дълги разходки с по-разнообразни маршрути.

Оптималното времетраене за такъв вид тиймбилдинг и корпоративно мероприятие започва от 2 часови офроуд разохдки и може да продължи до 4 часови, в зависимост от Вашето желание. Този вариант също така е по-бюджетен от другите наши предложения, с включено самостоятелно офроуд шофиране, поради по-ниската цена за наем на офроуд джип и офроуд автобус и съответно по-големия им капацитет.


Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия | Ергенско парти

Офроуд разходки с включено самостоятелно шофиране

Нашите офроуд разходки с АТВ и БЪГИ са подходящи за Вашето тиймбилдинг или корпоративно мероприятие и за групи до около 20 души. В тези офроуд разходки всички машини се управляват самостоятелно от Вас. При тези тиймбилдинг и корпоративни мероприятия се изисква по-сериозна организация, като е нужно да се направи добра подготовка, да се даде подробен инструктаж и да се организира цялата група от хора за възможно най-добро протичане на корпоративното мероприятие.

Оптималното времетраене за такъв вид тиймбилдинг и корпоративно мероприятие започва от 1 час и 30 минути и може да продължи до 4 часа според Вашето желание. Цената на този вид събитие е по-висока от офроуд разходките без включено самостоятелно офроуд шофиране, като тя може да варира според избора на машини и големината на групата.

Опитът с големи групи и подобен вид мероприятия, показва, че поради спецификата на събитието, нуждата от подробни инструктажи, обръщането на специално внимание на всички клиенти и различното им ниво на подготовка при провеждането на офроуд разходката, времетраене с продължителност под 1 час и 30 минути се оказва в често случаи недостатъчно. Този вид тиймбилдинг и корпоративно мероприятие е предпочитан вариант за повечето от нашите партньори, поради по-голямата му индивидуална насоченост към служителите и по-различния и интересен характер на самостоятелното управление на офроуд машини.


Тиймбилдинг и корпоративни мероприятия | Ергенско парти

Комбинирани офроуд разходки

Друга атрактивна възможност за Вашия тиймбилдинг или корпоративно мероприятие, която бихме могли да предложим би била комбиниране на разходките ни с офроуд джип и офроуд автобус с разходките ни с включено самостоятелно шофиране. Машините, които могат да се шофират самостоятелно от Вас са нашите АТВ-та и БЪГИ-та, както и нашите специални предложения - специално модифициран офроуд джип Дайхацу, специално модифициран офроуд Смарт автомобил, както из нашия уникален по рода си офроуд 4х4 автобус ГАЗ-63.

Общият капацитет на комбинираните офроуд разходки за Вашия тиймбилдинг или корпоративно мероприятие би могъл да достигне до 50 души. Оптималното времетраене при такъв вид мероприятие е с продължителност от минимум 2 часа, в зависимост от броя души и конфигурацията на различни видове машини. Тази минимална продължителност е поради обстоятелстава, че групата би била разделена на хора, които управляват самостоятелно офроуд машини и такива, които се возят в другата част от машините, като според техните желания, ще бъде нужно те да се сменят и редуват при самостоятелното управление на машините. Това от своя страна предполага нуждата от техническо време за самата смяна на хората, както и нуждата от обучителен период за всяка нова група.