Самостоятелно офроуд шофиране

на специално модифицираните - офроуд джип Daihatsu или офроуд Smart автомобил за двама

Самостоятелно офроуд шофиране на джип | Шофиране на офроуд СМАРТ

Самостоятелно офроуд шофиране на джип Daihatsu за двама

Внесете разнообразие и си доставете адреналин със самостоятелното офроуд шофиране на необикновен офроуд джип Daihatsu за двама. Той е специално модифициран, за да Ви прекара през всеки офроуд терен, като по този начин имате възможността да се насладите на разкриващите се панорамни гледки и да създадете незабравими спомени.

Офроуд разходките се провеждат почти изцяло по офроуд терен. Според избраното времетраене, могат да се посетят различни дестинации. В разходките са включени почивки на местности, откриващи красиви панорамни гледки.

Екипът ни ще се погрижи за вашата безопасност в съпровождащ ви по време на шофирането джип. Джипът е с ръчни скорости и за управлението му се изисква шофьорска книжка.


Самостоятелно офроуд шофиране на джип | Шофиране на офроуд СМАРТ

Самостоятелно офроуд шофиране на офроуд Smart for Two за двама

Обзалагаме се, че малцина от Вас допускат, че Smart For Two е подходящ автомобил за офроуд шофиране! Нашата първа по рода си офроуд машина е тук, за да Ви го докаже! Предлагаме ви да се впуснете в едно уникално приключение - самостоятелно офроуд шофиране на Smart For Two за двама! Автомобилът е специално модифициран с повдигнато окачване и големи офроуд гуми, които ще ви прекарат през терени, за които много други машини не са подготвени.

Благодарение на специалните модификации и единственото по рода си изпълнение, имате възможност да се възползвате от услуга, която не се предлага никъде другаде на Балканите! В допълнение към силните емоции, ще се насладите на заобикалящата ви природа, както и на гледките, които се откриват от хълмовете на Велико Търново и Арбанаси!

Екипът ни ще се погрижи за вашата безопасност в съпровождащ ви по време на шофирането джип. Офроуд автомобилът Смарт е с автоматични скорости и за управлението му се изисква шофьорска книжка.


Избор на маршрути и времетраене

Нашите офроуд разходки с включено самостоятелно шофиране са с продължителност от 1 до 4 часа. Различните маршрути и дестинации се избират в зависимост от времетраенето на офроуд разходките.


Самостоятелно офроуд шофиране на джип | Шофиране на офроуд СМАРТ

Офроуд разходки с кратък маршрут и лек терен

При офроуд разходка с включено самостоятелно офроуд шофиране с времетраене от 1 час до 1 час и 30 минути, се посещават от 1 до 2 красиви местности, на които имате кратки почивки. Маршрутът е по-кратък и е с лек до умерен характер.


Самостоятелно офроуд шофиране на джип | Шофиране на офроуд СМАРТ

Офроуд разходки с по-дълъг маршрут и разнообразен терен

При офроуд разходка с включено самостоятелно офроуд шофиране с времетраене от 2 часа до 4 часа, се посещават от 2 до 4 красиви местности, като също така има възможност за посещаване на манастири и водопади около Велико Търново по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-трудно достъпни местности, както и да се избере терен с по-екстремен характер.