Офроуд разходка с бъги под наем

офроуд разходка изпълнена с адреналин и красиви гледки

Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Избор на БЪГИ под наем

Нашите офроуд разходки с БЪГИ под наем са подходящи както за начинаещи и хора без опит, така и за любители на адреналина. Офроуд разходките се провеждат около с. Арбанаси на почти изцяло офроуд терен. Разходките с БЪГИ под наем, в зависимост от избора на времетраене, включват посещение на различни местности, откриващи красиви панорамни гледки към околностите на Велико Търново. Офроуд разходките с БЪГИ под наем са подходящи и за непълнолетни лица поради по-лесното им управление и автоматични скорости.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Едноместни и двуместни 150сс БЪГИ под наем

Нашите 150сс БЪГИ под наем клас ЛЮБИТЕЛСКИ са подходящи за по-кратки разходки с лесен до умерен офроуд маршрут. Те са с изцяло автоматични скорости, което ги прави лесни за управление и са подходящи за хора без опит. Нашите 150сс БЪГИ под наем клас любителски са с по-малък обем и капацитет от по-мощните 250сс БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН. Капацитетът на бъгитата е съответно 90кг за едноместно БЪГИ и 180кг за двуместно БЪГИ.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Едноместни и двуместни 250сс БЪГИ под наем

Нашите едноместни 250сс БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН са също така подходящи за по-дълги разходки с по-труднодостъпен офроуд терен. Те са с изцяло автоматични скорости, което ги прави лесни за управление. Нашите 250сс БЪГИ под наем са с по-голям обем и капацитет, което ги прави по-удобни за по-високи или едри хора. По-мощните и големи 250сс бъгита са подходящи в случай, че желаете по-голямо удобство и офроуд изживяване изпълнено с по-голяма доза адреналин.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Двуместни 550cc БЪГИ под наем

Нашите чисто нови 550сс БЪГИ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ са високо проходими машини, 4х4, удобни и комфиртни, с валидна регистрация. Те са подходящи както за по-дълги разходки и по-труднодостъпни местности. Тези машини са по-висок клас и осигуряват по-високо ниво на комфорт и стабилност.


Екстремна офроуд разходка с БЪГИ под наем

Избор на маршрути и времетраене

Офроуд разходките с БЪГИ под наем са с продължителност от 1 до 4 часа, като се провеждат около с. Арбанаси на почти изцяло офроуд и пресечен терен. Офроуд разходките, в зависимост от избора на времетраене, включват посещение на различни местности, откриващи красиви панорамни гледки към околностите на Велико Търново.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Офроуд разходки с кратък маршрут и лек терен

При офроуд разходка с минимално времетраене от 1 час, се посещават от 1 до 2 красиви местности, на които имате кратки почивки. Маршрутът е по-кратък и е с лек до умерен характер.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Офроуд разходки с по-дълъг маршрут и разнообразен терен

При офроуд разходките с БЪГИ с времетраене от 1 час и 30 минути до 2 часа и 30 минути, се посещават от 2 до 4 красиви местности, като също така има възможност за посещаване на манастир по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-трудно достъпни местности, както и да се избере терен с по-екстремен характер.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Разходки до манастири и водопади

При по-дългите офроуд разходки с БЪГИ с времетраене от 2 часа и 30 минути до 4 часа, се посещават от множество красиви местности, като също така има възможност посещаването на водопади и манастири около Велико Търново. При този избор маршрутът е максимално разнообразен и интересен. Изборът за тези офроуд разходки е БЪГИ под наем клас туристически - CF Moto 550cc, поради лесното му управление, високата му проходимост и възможността за шофиране по пътната мрежа.