Офроуд разходка с бъги под наем

офроуд разходка изпълнена с адреналин и красиви гледки

Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Избор на БЪГИ под наем

Нашите офроуд разходки с БЪГИ под наем са подходящи както за начинаещи и хора без опит, така и за любители на адреналина. Офроуд разходките се провеждат около с. Арбанаси на почти изцяло офроуд терен. Разходките с БЪГИ под наем, в зависимост от избора на времетраене, включват посещение на различни местности, откриващи красиви панорамни гледки към околностите на Велико Търново. Офроуд разходките с БЪГИ под наем са подходящи и за непълнолетни лица поради по-лесното им управление и автоматични скорости.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Едноместни и двуместни 150сс БЪГИ под наем

Нашите 150сс БЪГИ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ са подходящи за по-кратки разходки с лесен до умерен офроуд маршрут. Те са с изцяло автоматични скорости, което ги прави лесни за управление и са подходящи за хора без опит. Нашите 150сс БЪГИ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ са с по-малък обем и капацитет от по-мощните 250сс БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН. Капацитетът на бъгитата е съответно 90кг за едноместно БЪГИ и 180кг за двуместно БЪГИ.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Едноместни и двуместни 250сс БЪГИ под наем

Нашите едноместни 250сс БЪГИ под наем клас СЪСТЕЗАТЕЛЕН са също така подходящи за по-дълги разходки с по-труднодостъпен офроуд терен. Те са с изцяло автоматични скорости, което ги прави лесни за управление. Нашите 250сс БЪГИ под наем са с по-голям обем и капацитет, което ги прави по-удобни за по-високи или едри хора. По-мощните и големи 250сс бъгита са подходящи в случай, че желаете по-голямо удобство и офроуд изживяване изпълнено с по-голяма доза адреналин.


Екстремна офроуд разходка с БЪГИ под наем

Избор на маршрути и времетраене

Офроуд разходките с БЪГИ под наем са с продължителност от 1 до 3 часа, като се провеждат около с. Арбанаси на почти изцяло офроуд и пресечен терен. Офроуд разходките, в зависимост от избора на времетраене, включват посещение на различни местности, откриващи красиви панорамни гледки към околностите на Велико Търново.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Офроуд разходки с кратък маршрут и лек терен

Офроуд разходките с БЪГИ под наем, с продължителност между 1 час и 1 час и 30 минути са с по-кратък маршрут и с по-лек характер. При тези офроуд разходки се посещават 1 до 2 местности с красиви панорамни гледки, на които имате кратка почивка. Възможност за разнообразяване на маршрута и избор на по-разнообразен и тежък офроуд терен се открива при по-дългите офроуд разходки.


Офроуд разходка с БЪГИ под наем

Офроуд разходки с по-дълъг маршрут и разнообразен терен

При офроуд разходки с БЪГИ под наем, с времетраене от 2 до 3 часа, се посещават от 2 до 4 красиви местности, като също така има възможност за посещаване на манастир по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-трудно достъпни местности, както и да се избере терен с по-екстремен характер.