Офроуд разходка с АТВ под наем

из красивите хълмове на Арбанаси изпълнени с множество зашеметяващи гледки

Офроуд разходка с АТВ под наем

Избор на АТВ под наем

Нашите офроуд разходки с АТВ под наем се провеждат около с. Арбанаси. Маршрутът е почти изцяло по офроуд терени и пресечени местности. Според избора на машина и Вашето ниво на подготовка маршрутите се персонализират. Всички маршрути включват почивки на различни местности, които откриват красиви панорамни гледки.

HillView Veliko Tarnovo разполага с АТВ-та, с валидна регистрация, което дава възможност за провеждане на по-дълги и разнообразни офроуд разходки. Офроуд разходките с АТВ под наем не са подходящи за непълнолетни лица поради по-трудното им управление. За непълнолетни лица препоръчваме нашите офроуд разходки с БЪГИ, поради лесното им управление и автоматичните им скорости.


Офроуд разходка с АТВ под наем

Едноместни 125cc АТВ под наем

Нашите едноместни 125сс АТВ под наем клас ЛЮБИТЕЛСКИ са подходящи за по-кратки разходки с лесен до умерен офроуд маршрут. Те са с полуавтоматични скорости, което ги прави по-подходящи за хора, имащи опит с шофирането на автомобили с ръчни скорости.


Офроуд разходка с АТВ под наем

Двуместни 450cc АТВ под наем

Нашите двуместни 450сс АТВ под наем клас ТУРИСТИЧЕСКИ са подходящи за всички видове офроуд разходки. Те са високо проходими, лесни за управление и с автоматични скорости. 450сс АТВ под наем позволяват да се осъществят по-дълги офроуд разходки до разнообразни дестинации и по-трудно проходими офроуд терени. Нашите 450сс CF-Moto АТВ-та под наем са с валидна регистрация и се управляват само от водачи, притежаващи шофьорска книжка с категория B. Това от своя страна позволява посещаването на по-далечни и интересни местности, манастири, водопади около гр. Велико Търново.


Екстремна офроуд разходка с АТВ под наем

Избор на маршрути и времетраене

Нашите офроуд разходки с АТВ под наем са с продължителност от 1 до 4 часа. Различните маршрути и дестинации се избират в зависимост от времетраенето на офроуд разходките.


Офроуд разходка с АТВ под наем

Разходки с кратък маршрут и лек терен

При офроуд разходка с минимално времетраене от 1 час, се посещават от 1 до 2 красиви местности, на които имате кратки почивки. Маршрутът е по-кратък и е с лек до умерен характер.


Офроуд разходка с АТВ под наем

Разходки с по-дълъг маршрут и разнообразен терен

При офроуд разходки с времетраене от 1 час и 30 минути до 2 часа и 30 минути, се посещават от 2 до 4 красиви местности, като също така има възможност за посещаване на манастир по Ваше желание. При тези офроуд разходки маршрутът е по-дълъг и разнообразен, като в него има възможност да бъдат включени по-трудно достъпни местности, както и да се избере терен с по-екстремен характер.


Офроуд разходка с АТВ под наем

Разходки до манастири и водопади

При по-дългите офроуд разходки с времетраене от 2 часа и 30 минути до 4 часа, се посещават от множество красиви местности, като също така има възможност посещаването на водопади и манастири около Велико Търново. При този избор маршрутът е максимално разнообразен и интересен. Изборът за тези офроуд разходки е АТВ под наем клас туристически - CF Moto 450cc, поради лесното му управление, високата му проходимост и възможността за шофиране по пътната мрежа.