Офроуд приключение с джип

съчетано с винена дегустация в малка бутикова изба сгушена в подножието на Стара планина.

Офроуд разходка съчетана с винена дегустация

Офроуд разходка до винената изба

Поредната доза адреналин ви очаква с офроуд приключение в комбинация със селекцията вина на Винарна “Ялово”, с които ще погалите всички Ваши сетива! Забавлявайте се по неравните горски пътеки, насладете се на красивите гледки и доброто вино и всичко това, в компанията на близки, колеги и приятели. Създайте си незабравими спомени с вълнуваща офроуд разходка по хълмовете на старата ни столица - Велико Търново, в допълнение с винена дегустация във "Винарна Ялово"

Търсите нестандартно изживяване за вас и вашите близки, колеги или приятели? Ние ви предоставяме възможност за симбиоза от положителни емоции!

Екипът ни ще се погрижи за вашата безопасност с инструктаж по безопасност по време на офроуд разходката и квалифициран водач, който ще управлява по избрания маршрут и ще се грижи за безопасното изпълнение на услугата и Вашия комфорт..


Офроуд разходка съчетана с винена дегустация

Винената дегустация във "Винарна Ялово"

Винена дегустация в малка бутикова изба в полите на стара планина Ви очаква във Винарна “Ялово”, на 15 км от Велико Търново. Автентичните сортове, чистите техники на производство и занаятчийския подход на бутиковата изба ще ви пренесат в традициите на миналото. Богатата селекция на винения лист ще задоволи и най-вещите ценители! Винената дегустация включва: посещение на избата, дискусия за историята на избата, презентация на методи и техники на производство, дегустация на 7 прекрасни вина, както и на домашно приготвени мезета.

Преживяването е с общо времетраене около 2 часа и половина. Офроуд разходката по определения маршрут – около 1 час до село Ялово и обратно до началната точка още 30 минути по нормален маршрут. Винената дегустация във винарна Ялово е с продължителност около 1 час.