Нашите офроуд машини

Джип сафари и АТВ под наем

Офроуд разходка с джип под наем
Офроуд разходка с АТВ
Офроуд разходка с АТВ и АТВ под наем
Джип сафари

Офроуд джиповете

Джип сафари с УАЗУАЗ(Уляновский Автомобилен Завод) е социалистическа офроуд машина, която първоначално е предназначена за руската армия за да може да се справя и с най-тежките пресечени терени и се използва широко като военно офроуд превозно средство по целия свят. Джипът може да се използва за истинско джип сафари или за по-спокойна разходка из природата. Джипът УАЗ ще преведе вас и до 5-ма от най-близките Ви хора на приключение през дивата местност около града, където ще можете да се насладите на красотата на Търновските хълмове, Царевец, Арбанаси, Стария град, както и река Янтра от красиви места, които не сте и предполагали, че може да достигнете. В нашия УАЗ могат да се качат до 6-ма пътници. Не се колебайте, а заповядайте на нашата офроуд разходка с джип УАЗ и почувствайте емоцията от страхотното джип сафари!

Джип сафари със Сузуки ВитараДжипът Сузуки Витара е малък и симпатичен, но същевременно е и една истинска офроуд машина. Въпреки своите по-малки офроуд размери, той по-нищо не отстъпва на своите по-големи 4х4 съперници. Сузуки Витара ще Ви подари невероятно офроуд приключение и страхотен адреналин. Със своето 4х4 задвижване и със своята пъргавина, компактната японска офроуд машина ще Ви заведе до невероятни места, до които не сте и очаквали, че можете да изкачите. Да се докоснеш до симпатичния малък офроуд „звяр“ е истинско забавление. В джипа Сузуки Витара могат да се качат до 3-ма пътници. . Не се колебайте, а заповядайте на нашата офроуд разходка с джип Сузуки Витара и почувствайте емоцията от страхотното джип сафари!

Джип сафари с Нисан ПатролИ нашият Нисан Патрол. Каквото и да Ви споделим за тази офроуд машина ще бъде малко. Насладете му се още веднъж на нашите снимки и не се колебайте, а заповядайте за да усетите истинската тръпка от едно страхотно джип сафари. Със своите 330 конски сили под капака, повдигнато офроуд окачване и огромни офроуд гуми, предназначени да се справят и с най-тежките пресечени терени, нашият Патрол е готов да Ви преведе и през най-тежкото джип сафари. В джипът могат да се съберат до 6-ма пътници. Не се колебайте, а заповядайте на нашата офроуд разходка с джип Нисан Патрол и почувствайте емоцията от страхотното джип сафари!

Нашите офроуд АТВ-та

Офроуд разходка с АТВ под наемАТВ под наем. Забавлявайте се с нашата офроуд разходка с АТВ. Ние Ви предлагаме да се качите на нашите 4-колесни офроуд машини и да си подарите едно страхотно офроуд приключение с АТВ. За целта, на първо място, за Вас, ние сме осигурили 4 АТВ-та подходящи за по-начинаещите офроуд ентусиасти. В тази офроуд разходка с АТВ, Вие ще имате възможност да управлявате автоматични офроуд машини, с умерена мощност, което ги прави лесни и удобни за шофиране. Тази разходка с АТВ е подходяща за тези от Вас, които за първи път се качват на подобни офроуд машини. Ако искате да си подарите една спокойна и приятна разходка с АТВ, това е правилния избор за Вас. И въпреки, че тези АТВ-та са скромните 125 кубика, Вашата офроуд приключение с АТВ може да се превърне в едно емоционално и по-екстремно офроуд преживяване. Каквато и да бъде Вашата разходка с АТВ, емоциите са Ви гарантирани. Не се колебайте, а заповядайте на нашата разходка с АТВ и почувствайте емоцията от офроуд приключението!

Екстремна офроуд разходка с АТВ под наем Yamaha Raptor Honda TRXЕкстремна офроуд разходка с АТВ. Вие сте достатъчно подготвен и искате да изживеете една екстремна офроуд разходка с АТВ? За тази цел, за Вас сме подготвили специални и изключително мощни 4-колесни офроуд машини. Подарете си едно запомнящо се офроуд приключение с АТВ, с нашите Yamaha Raptor 700 и Honda TRX 400. С нашата екстремна разходка с АТВ, Вие ще имате възможността да управлявате едни изключително мощни и сериозни АТВ-та. Със своите 700 и 400 кубика, нашите АТВ-та ще направят разходката Ви наистина екстремна и ще тестват Вашите офроуд възможности до краен предел. С тази разходка с АТВ Вие ще изпитате Вашият офроуд потенциал на максимум. Не се колебайте, а заповядайте на нашата разходка с АТВ и почувствайте емоцията от офроуд приключението!