Какво предлагаме

Забележителности Велико Търново

Офроуд разходка с джип | Опознайте забележителностите на Велико Търново

Ние Ви даваме възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове и забележителности, да се насладите на невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единствените по рода си културни забележителности на Велико Търново, като Царевец и Трапезица.

Ние ще направим Вашата почивка в старопрестолния град незабравима. Не пропускайте възможността, а побързайте да опознаете всички забележителности на Велико Търново да си подарите една невероятна офроуд разходка с джип в красивите хълмове на Търново и Арбанаси. Насладете се на спиращите дъха гледки към забележителности на Велико Търново - Царевец, Трапезица, Арбанаси, към стария град и река Янтра.

Нашите услуги включват офроуд разходка с джип и офроуд разходка с АТВ. Офроуд разходката с джип може да бъде осъществена по различни офроуд маршрути, всеки от който с различна трудност и с различни особености. Всяка офроуд разходка с джип, може да бъде осъществена с един от нашите различни видове джипове – УАЗ 469, Нисан Патрол, Сузуки Витара. Не се колебайте, а опознайте забележителностите на Велико Търново и си подарите една невероятна офроуд разходка с джип с HillView Veliko Tarnovo.

Изберете сами маршрута за своята офроуд разходка с джип. Ние Ви даваме възможността да изберете сами своя маршрут за вашата офроуд разходка с джип. Имате възможност да изберете между по-леки офроуд маршрути, подходящи за тези от Вас, които искат да се насладят спокойна офроуд разходка с джип из природата. Тези от Вас, които искат да изживеят емоцията от екстремната ни офроуд разходка с джип, могат да изберат по-трудно достъпен офроуд маршрут. Всяка една наша офроуд разходка с джип се извършва по безопасен маршрут, който да не застраши здравето на офроуд ентусиастите. Изживейте приключението и опознайте невероятните забележителности на Велико Търново с нашата офроуд разходка с джип.

За Вашата сигурност е осигурен професионален водач, технически изправен автомобил, както и допълнително осигурена пътническа застраховка . Също така, за Вас е подготвен и инструктаж за безопасност по време на Вашата офроуд разходка с джип. Нашата основна цел е да съобразим всички Ваши нужди и желания, и да направим Вашата офроуд разходка с джип наистина неповторима.

Царевец отвисоко | Гледки около Велико Търново. Гледки от птичи поглед
Царевец отвисоко | Гледки около Велико Търново. Гледки от птичи поглед
Арбанаси отвисоко | Гледки около Арбанаси. Гледки от птичи поглед