HillView Veliko Tarnovo е първата и най-голяма компания на територията на Велико Търново, предлагаща богата гама от допълнителни туристически услуги. Основната дейност на HillView Veliko Tarnovo са предлаганите от нея офроуд разходки, като компанията разполага с богато разнообразие от офроуд ДЖИПОВЕ, АТВ-та, както и БЪГИ-та.

Hillview Veliko Tarnovo Ви предоставя изключителната възможност да се насладите на невероятните природни и културни забележителности на Велико Търново и неговите околия от една по-различна гледна точка. Подарете си едно невероятно офроуд преживяване в красивите хълмове на Велико Търново и Арбанаси. Специално за Вас сме подготвили спиращи дъха гледки отвисоко към забележителностите на Велико Търново - Царевец, Трапезица, към стария град и Арбанаси. Качете се на нашите специално подготвени офроуд джипове и се впуснете в опознаване на природата или усетете емоцията от управлението на нашите АТВ-та или БЪГИ-та.

Научете повече за нас, за нашия град и за нашите партньори!

Заедно с нас и нашите ексклузивни партньори от VT & ME , Вие може да превърнете Вашия уикенд във Велико Търново в едно незабравимо преживяване!

Какво да правим във Велико Търново

Старопрестолният град разполага с множество атракции и интересни туристически услуги, с които да прекарате една страхотна ваканция. При нас и нашите партньори от VT & ME може да откриете всички туристически услуги във Велико Търново и околностите.

Научи повече

Какво да видим във Велико Търново

Велико Търново е град с дълбока история и е изпълнен със зашеметяващи исторически и културни монументи. Околностите на старата столица също са изпълнени с множество пленяващи със своята красота манастири, водопади и други природни забележителности.

Научи повече

Научете повече за HillView Veliko Tarnovo

HillView Veliko Tarnovo предлага разнообразни варианти на офроуд разходки. Офроуд разходките са с продължителност от 1 до 4 часа, като могат да бъдат с различен по вид характер - по-екстремни такива или опознавателни турове сред природата. Капацитетът на туровете надвишава 50 души.

Научи повече