Спиращи дъха гледки

Докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове

HillView Veliko Tarnovo Ви дава възможността да се докоснете до най-красивите кътчета на Търновските хълмове и забележителности, да се насладите на невероятните гледки, които се откриват към многовековния град и да видите отвисоко единственитe по рода си културни забележителности на Велико Търново, като Царевец, Трапезица, Арбанаси.

А красивите гледки са неизменно обвързани и с незабравими офроуд приключения.

Изкачете високите пресечени хълмове около нашата стара столица и изпитайте емоцията на офроуд преживяването. Заедно с тези екстремни усещания, Вие ще се докоснете до българската социалистическа история, когато пресичате стръмните гористи хълмове с класическата социалистическа машина - единствения по рода си джип УАЗ из природата с джип.

Царевец, Трапезица, Арбанаси от различна гледна точка

Подарете си едно невероятно офроуд преживяване в красивите хълмове на Търново и Арбанаси и се насладете на спиращи дъха гледки към Царевец, Трапезица, Арбанаси, към стария град и река Янтра.

Ние ще направим Вашата почивка в старопрестолния град незабравима. Не пропускайте възможността, а побързайте да опознаете всички забележителности на Велико Търново да си подарите една невероятна офроуд разходка с джип в красивите хълмове на Търново и Арбанаси. Насладете се на спиращите дъха гледки към забележителности на Велико Търново - Царевец, Трапезица, Арбанаси, към стария град и река Янтра.

Манастири, водопади и други забележителности

Околностите на Велико Търново са изпълнени с несравними със своята красота местности. Всяко кътче, което можете да посетите е изпълнено с неземна красота или е напоено с многовековна история. Природните забележителности около Търново са множеството водопади, а десетките манастири са страхотна възможност за опознаване на богатото историческо наследство на старата столица.

Посетете Хотнишкия водопад, Преображенския манастир, Капиновския манастир и водопад, Никополис ад Иструм и се насладете на цялата красота, която нашия район може да Ви даде.

Бузлуджа, Шипка, Етъра, Боженци и още много други

Забележителностите около Велико Търново са изключително разнообразни. Със своето местоположение, Велико Търново е разположено в близост до множество от най-красивите и посещавани забежелителности в централна България.

Посетете единствения по рода си социалистически монумент "Бузлуджа", докоснете се до могъществото на славния паметник "Шипка", опознайте българските бит и култура в Архитектурно-етнографския комплекс "Етър", насладете се на традиционната българска възроженска архитектура в Архитектурно-историческия резерват "Боженци" или просто се отдайте на един ден невероятен отдих сред красивите природни забежелителности като "Крушунските водопади" и "Деветашката пещера".


Какво да правим във Велико Търново

Старопрестолният град разполага с множество атракции и интересни туристически услуги, с които да прекарате една страхотна ваканция. При нас и нашите партньори от VT & ME може да откриете всички туристически услуги във Велико Търново и околностите.

Научи повече

Какво да видим във Велико Търново

Велико Търново е град с дълбока история и е изпълнен със зашеметяващи исторически и културни монументи. Околностите на старата столица също са изпълнени с множество пленяващи със своята красота манастири, водопади и други природни забележителности.

Научи повече

Научете повече за HillView Veliko Tarnovo

HillView Veliko Tarnovo предлага разнообразни варианти на офроуд разходки. Офроуд разходките са с продължителност от 1 до 4 часа, като могат да бъдат с различен по вид характер - по-екстремни такива или опознавателни турове сред природата. Капацитетът на туровете надвишава 50 души.

Научи повече