HillView Veliko Tarnovo

Единственото по рода си офроуд сафари в Централна и северна България

Hillview Veliko Tarnovo предлага на своите клиенти културно-развлекателни услуги, приключенски туризъм, офроуд разходки до местностни, от които се откриват гледки към исторически забележителности и естествени природни такива. Предлагат се и приключенски офроуд разходки с ДЖИП, АТВ и БЪГИ по лек маршрут по избор, както и офроуд разходки по тежък офроуд терен. Изживейте емоцията от офроуд приключението заедно с HillView Veliko Tarnovo.

Офроуд разходка с ДЖИП, АТВ или БЪГИ

Офроуд разходките имат продължителност от 1 до 4+ часа. По-кратките офроуд разходки се осъществяват около Арбанаси като се акцентира на красивите гледки към Велико Търново, Царевец, Арбанаси и други. Капацитетът на разходките с джип е 30+ души. На разположение са джипове с капацитет за 3-ма, 4-ма и 6-ма души. Капацитетът на всички АТВ-та са от един човек (едноместни), а разнообразие има при нашите БЪГИ-та, които са едноместно и двуместни.

Офроуд разходка до манастири и водопади

Oфроуд разходките с по-голяма продължителност се провеждат до красиви забележителности около Велико Търново - манастири, водопади и други природни и културни забележителности. Разходките до манастири и водопади са с продължителност 2+ часа, като в тях са включени 30-минутни почивки на всяка местност, която се посещава. Част от възможностите за посещение са: Хотнишки водопад, Преображенски манастир, Капиновски манастир и водопад, Плачковски манастир, Никополис Ад Иструм и други красиви забележителности около Велико Търново.

ЕКСКЛУЗИВНА офроуд разходка

Нашите ЕКСКЛУЗИВНИ офроуд разходки се провеждат със специални и уникални по рода си машини на HillView Veliko Tarnovo. За Вашето удобство ние сме осигурили невероятните Nissan Patrol / 300hp+ /, Toyota FJ Cruiser, Hummer. А нашата специална оферта за Вас е единствение по рода си и специално създаден за нас джип-прототип Daihatsu - със своите непотворими възможности, той ще създаде във Вас невероятни усещания.

Офроуд разходка съчетана с винена дегустация

Симбиоза от положителни емоции! Почувствайте свободния дух на природата и усетете насладата от добрите вина. С нашата офроуд разходка съчетана с винена дегустация, Вие имате възможността да се отдадете на своето офроуд приключение, което ще Ви доведе до нашата страхотна изба, където ще се отдадете на времето за удоволствие с различен аромат и вкус.

Офроуд тиймбилдинг разходка за фирмени мероприятия

Организирайте Вашия тиймбилдинг във Велико Търново. Ние ще Ви предоставим една богата гама от услуги и развлечения, от които може да се възползвате за да направите Вашето фирмено мероприятие незабравимо. При нас Ще откриете най-богатите тиймбилдинг програми. До 4-часово офроуд приключение, полудневни културно-опознавателни турове около Велико Търново - с посещения до манастири и водопади, някои от ексклузивните ни услуги - Шофиране на трабант, Airsoft стрелба, Конна езда, щафетни и приключенски игри и много други. Попитайте ни за нашите тиймбилдинг програми!


Какво да правим във Велико Търново

Старопрестолният град разполага с множество атракции и интересни туристически услуги, с които да прекарате една страхотна ваканция. При нас и нашите партньори от VT & ME може да откриете всички туристически услуги във Велико Търново и околностите.

Научи повече

Какво да видим във Велико Търново

Велико Търново е град с дълбока история и е изпълнен със зашеметяващи исторически и културни монументи. Околностите на старата столица също са изпълнени с множество пленяващи със своята красота манастири, водопади и други природни забележителности.

Научи повече

Научете повече за HillView Veliko Tarnovo

HillView Veliko Tarnovo предлага разнообразни варианти на офроуд разходки. Офроуд разходките са с продължителност от 1 до 4 часа, като могат да бъдат с различен по вид характер - по-екстремни такива или опознавателни турове сред природата. Капацитетът на туровете надвишава 50 души.

Научи повече