VT & ME - Ваш доверен приятел

Туристическите услуги във Велико Търново на едно място

Старопрестолният град Велико Търново разполага с множество атракции и интересни туристически услуги, с които да прекарате една страхотна ваканция. При нас и нашите партньори от VT & ME може да откриете всички туристически услуги във Велико Търново и околностите.

Културно-опознавателни турове и обиколки

Културно-опознавателни турове до културни и природни забележителности около Велико Търново. Част от нашите услуги включват офроуд разходки сред природата, опознавателни турове из Велико Търново и Арбанаси, туровете с екскурзовод или нашата единствена по рода си услуга - самостоятелно шофиране на трабанти до красиви местности из България.

Не пропускайте възможността да се възползвате от нашето богато разнообразие от турове. Опознайте Велико Търново отвисоко заедно с нашите офроуд разходки, в които ние акцентираме на спиращите дъха гледки към Велико Търново и Арбанаси. Впуснете се в опознаване на красивите гледки и множеството забележителности около Велико Търново с нашите културно-опознавателни турове до манастири, водопади и други забележителности. Очаквайте скоро нашия специален СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ тур до изоставени социалистически сгради, предприятия и забележителности, или така наречение Урбекс туризъм.

Нашата ексклузивна услуга - разходка с трабанти... Легендарните ТРАБАНТИ. Никога не сте имали възможността да се докоснете до една легенда? Или просто изпитвате силна носталгия по някогашното величествено присъствие на тези легендарни машини. Изживейте ден пълен с изненади, разходки, шофиране, а защп не и ремонтиране на някогашните легенди заедно с нас и нашия ексклузивен ТРАБАНТ ТУР.

Почувствай адреналина

Полет с въздушен балон, полет с парапланер, симулативна военна игра "Airsoft", игра на Paintball, шофиране на картинг, ексклузивен офроуд и много други.

Истински оръжия, до 1000 патрона и до 4 часа незабравима игра. Винаги сте искали да държите истински АК-47 в ръцете си? Подарете си това усещане в една страхотна игра с AIRSOFT оръжия.

Посрещнете изгрева високо в облаците, заедно с любимите си хора! Панорамен полет с балон – романтичен подарък за двама или частно парти в небето за четирима. Парапланеризмът със сигурност е едно най-запомнящите се преживявания, които можеш да изпиташ. Да се носиш на височина от над 1500м в свободен безмоторен полет със сигурност е ден, който ще запомниш! Каквито и да са Вашите предпочитания - незабравимите емоции са гарантирани

Изживявания за всички Ваши сетива

Доставете удоволствие на сетивата си с нашата винена дегустация, впуснете се в една страхотна конна езда, изпробвайте уменията си и шофирайте трактор и още много.

Време е за удоволствие с различен аромат и вкус. Изберете някое от дегустационните менюта, за да се догоснете до най-пълно удоволствие и разгръщане на вкусове и усещания. Представете си чист въздух, приказна природа и добро настроение в компанията на усмихнати и благи хора. Добавете великолепни коне и езда, и не Ви остава нищо друго, освен да изкарате страхотно.


Какво да правим във Велико Търново

Старопрестолният град разполага с множество атракции и интересни туристически услуги, с които да прекарате една страхотна ваканция. При нас и нашите партньори от VT & ME може да откриете всички туристически услуги във Велико Търново и околностите.

Научи повече

Какво да видим във Велико Търново

Велико Търново е град с дълбока история и е изпълнен със зашеметяващи исторически и културни монументи. Околностите на старата столица също са изпълнени с множество пленяващи със своята красота манастири, водопади и други природни забележителности.

Научи повече

Научете повече за HillView Veliko Tarnovo

HillView Veliko Tarnovo предлага разнообразни варианти на офроуд разходки. Офроуд разходките са с продължителност от 1 до 4 часа, като могат да бъдат с различен по вид характер - по-екстремни такива или опознавателни турове сред природата. Капацитетът на туровете надвишава 50 души.

Научи повече